Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нещата, които една самоуверена жена не би се страхувала да носи

29 ноември 2021, 15:40 часа

Всички жени искат да се обличат стилно. И те честно се опитват да го правят! Вярно е, че в някои неща все още често се отричаме от себе си. И невинаги става дума за пари – понякога се страхуваме да носим ярки дрехи заради баналната неувереност в себе си. „Ами ако ме погледнат накриво?“, „Ами ако наистина не ми отива?“ и такива неща. Забравете за предразсъдъците! Ще ви разкажем за 5 неща и аксесоари, които самодостатъчните момичета не се страхуват да носят! 

1. Ярки обувки

Не всеки има ботуши, боти до глезена и маратонки в различни стилове и цветове в гардероба си. По правило момичетата избират черни и кафяви цветове отново и отново - дори и само защото ще подхождат на останалата част от гардероба и е по-лесно да се грижите за него. Но ако наистина искате да опитате червени казашки ботуши или боти до глезена...

Тогава давай! Ярките обувки на първо място показват, че поне сте уверени в способността си да съчетавате цветовете и точно ще се справите с вашия външен вид.

2. Животински щампи

Днес дизайнерите и масовите пазари предлагат толкова богат избор от животински щампи върху всичко, че определено трябва да купите няколко неща! И ако леопардът вече е уморен от всичко, тогава старата мечка може да влезе в ход.... Така че защо толкова много са срамежливи?

За повечето жени животинските щампи изглеждат вулгарни и се притесняват да го носят. И напразно! Всичко, което е необходимо, е да спазвате мярката - най-правилното решение би било да добавите само едно такова нещо към тоалета ви. Това може да бъде, например, щампована пола или панталон, но (!) с едноцветна блуза например.

3. Широка /каубойска/ шапка

"Колко женствено, елегантно, скъпо!" - възхищаваме се и бавно се отдалечаваме от тези модели, като отново правим избор в полза на обичайните шапки или барета. Само си помислете как палтото ви "ще играе" с широкопола шапка и токчета. Не се страхувайте да привлечете внимание, в противен случай някой друг ще го направи вместо вас.

4. Тесни дрехи

Да, крайно прилепналите дрехи са модерно малцинство днес. Но това не означава, че трябва да се оставят настрана в далечния ъгъл на шкафа. Най-малкото, самоуверените дами винаги могат да носят стилен тесен панталон, силуетна рокля или ботуши над коляното. И всичко това, защото такива неща подчертават достойнството. И ако имате много от тях, защо да ги криете?

5. Деколте и цепки

Триъгълно деколте, по-дълбоко от обикновено, странична или предна цепка на полата - как ви харесва това? Много яко,нали? Това не означава, че целият гардероб трябва да бъде с тези пикантни детайли на дрехите ви. Но не бива да се страхувате да ги облечете, ако ситуацията позволява и имате желание!

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес