Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неочаквани неща, които мъжете харесват в жените

03 януари 2024, 17:11 часа

Много момичета си мислят, че мъжете са толкова примитивни, че само миниполите и тесните рокли могат да привлекат вниманието им. Но това не е единственият начин един човек да ви хареса.

Ето кои са най-неочакваните неща, с които мъжете обичат да виждат облечени жените.

Риза и дънки

Риза със семпла кройка, може би дори овърсайз, плюс дънки. Добре е моделът да е тесен. Мъжете обичат, когато панталоните подчертават женствените извивки. В този случай не е необходимо да носите токчета, подходящи са всякакви ниски обувки.

Психолог сподели какъв тип жени привлича мъжете

Копринена рокля и груби ботуши

Изненадващо мъжете одобряват модерната комбинация през този сезон. Копринената рокля с груби ботуши е задължителна тази зима. Мъжете вярват, че тази визия съчетава женственост и рок бунт. Момчетата го обожават.

Обикновен бял потник или тениска и дънки

Дънките могат да бъдат всякакъв модел, но тениската трябва да е тясна. И нека няма никакви разкриващи се изрезки. Мъжете намират жените, носещи такива дрехи, за секси. Едно семпло нещо, което подчертава формата, прави чудеса за тях. Говорейки за форми, сутиените с push-up ефект не са забравени и мъжете не трябва да знаят за нашите трикове.

4-те типа жени, които най-много привличат мъжете

Кожено яке

В кожено яке и семпли дънки момичетата изглеждат дръзки и смели. Мъжете смятат, че с това определено ще имате приключение. Тази фантазия, съчетана с увереността, която коженото яке придава на едно момиче, привлича мъжете.

Оувърсайз пуловери

Изненадващо е, че този модел е популярен сред представителите на силния пол, защото не подчертава формата. Мъжете казват, че момичетата в големи пуловери им изглеждат сладки. Това е завладяващо.

Бизнес костюм

Дори и да е панталон, съчетан с бяла риза, закопчана с всички копчета, такова момиче пак привлича погледите на мъжете. Ето препратка към най-честите сексуални фантазии на момчетата. Много от тях биха искали да спят с шефка. И точно такъв тон задава бизнес костюмът.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес