Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не е за вярване, но ТЕЗИ 6 зодии могат да обичат ЦЯЛ ЖИВОТ

14 ноември 2021, 14:48 часа

Това най-любвеобилните хора, които ще ви дарят с внимание и грижа, които ще ви осигурят топлината и уюта, за който мечтаете. Те дават любов, верни към своя партньор. Вижте кои са най-обичащите зодии от зодиака.

Рак – най-семейната зодия, за която да обича е призвание. Най-чувствителни, мили и грижовни, те ще направят всичко за човека до себе си. Освен това са много привързани и загрижени за приятелите и семейството си. Защитават близките си с всички сили. Раците са големи романтици, нежни и състрадателни. Добри слушатели, мъдри съветници. Понякога обаче са леко ревниви.

Везни – бъдете сигурни, че ще сложат вашите нужди и желания пред своите. Те са щастливи, когато вие сте щастливи. Много се привързват към своята половинка и опитват да я зарадват по всякакъв начин. Обсипват я с комплименти, подаръци и мили жестове. Разбира се, лоялни към нея. Нужно им е време да се убедят, че вие сте човека, с когото искат да бъдат, но щом спечелите доверието им, животът ви напълно ще се промени.

Козирог – заради вас дори могат да пренебрегнат работните си задължения, които иначе за тях са всичко. Влезете ли в живота им обаче, вие се превръщате в техен приоритет. Козирогът прави всичко с много страст и желание, в това число – отдаването на любовния живот. Той ще се посвети единствено на вас. Стреми се да намери баланс между личен живот и работа, защото все пак трябва да се храни и издържа. Никога обаче няма да се почувствате пренебрегнати от тях.

Риби – нежни и романтични души, които ще направят живота ви приказка. Когато сте в лошо настроение, ще направят всичко, за да върнат усмивката на лицето ви. Търпеливи, добри слушатели, емпати, които преживяват всички емоции с вас. С тях няма да ви бъде скучно в нито един момент и в същото време ще се чувствате обичани.

Телец – обича да глези своята половинка. Може и да не изразява емоциите си гласно, но е чувствен. Той е лоялен и обичащ. Стига да спечелите доверието му, той ще ви е верен завинаги. Няма търпение да ви залее с водопад от любов. Е, понякога проявява инат, но бързо му минава. Важно е да не го предадете по някакъв начин, защото това е непростимо за него.

Скорпион – те са невероятно страстни партньори. Обичат пламенно, искат да опознаят сърцето ви напълно, да познават всеки ваш поглед. За тях комуникацията във връзката е много важна, така че дългите разговори са нещо, което ще преобладава. Верни към своята половинка. Може да мине време преди да ви разкрият напълно чувствата си, но ако са влюбени, това ще се случи.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес