Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-впечатляващите мъжки недостатъци според зодиакалния знак

17 март 2021, 12:30 часа

Това е забавен списък с недостатъци на мъжките представители на Зодиака, който винаги може да бъде допълнен.

Овен

Този истински мъж рядко си взема душ, не използва дезодорант, не знае, че е необходимо да си почиства ушите и да си реже ноктите, представя се като брутално привлекателен мачо, общува с приятели, които не се различават от него по отношение на нивото на развитие.

Телец

Той обича да прави досадни предложения, старомоден, фиксиран в практическата страна на живота, обича да лежи на дивана и да отглежда корем. Има магарешки инат, ако нещо му хрумне.

Дребен, алчен, подмазва се на началника и порти колегите си.

Близнаци

Близките връзки не го привличат. Моногамното съществуване му причинява страдание и общоприетите правила изглеждат напълно глупави. Обича бъркотията, постоянно сменя интересите, мненията и плановете си. Отличава се с измама, цинизъм и безсърдечие.

Рак

Впечатлителна и чувствена натура. Този възрастен мъж с навиците на отвратително дете последователно хленчи, след това атакува първо (от страх), след това използва тежка психическа атака за дреболии.

Лъв

Жаден за власт маниак. той се чувства най-неустоим, най-елегантен, зашеметяващо красив. Има нужда от златна корона или поне безупречно скроен смокинг и изключително ентусиазирана публика.

Дева

Можете да се възхищавате на способността му да попълва данъчната декларация. Той е придирчив и внимателен, но забелязва пъпки, акне, отслабване, отваря пори само на други хора, а не на себе си. Склад от неврози, вечно мрънкащ и недоволен тип.

Везни

Той вярва, че разбира красотата по-добре от другите. Надява се да срещне красавица от бляскаво списание, с перфектни форми и без целулит. В същото време съдържанието на черепа малко го притеснява.

Скорпион

Немногословен тип с квадратна брадичка и пронизващ поглед, мърмори нещо за любовта до гроб и самият той има най-неясната представа за това чувство. Скорпионът е майстор на скриването на информация, никога не е наистина открит, не смята предателството за предателство ...

Стрелец

Хвърля се във всякакви неловки ситуации или прави чудовищни ​​пропуски, мозъкът му не отговаря за действията му. Има големи крайници и е пълен с дългове.

Козирог

Надарен с душевността на данъчен инспектор, сърцето на лихвар и хумора на гробар. Нямате нищо против да провери кредитния рейтинг на новата си приятелка и социалния статус на родителите ѝ.

Водолей

Той винаги има куп „брилянтни идеи“, които никога няма да превърне в реалност. Притежава вродено чувство за хумор.

Риби

Рибите лъжат безразсъдно и често сами вярват в това, което казват. Той не влиза в открити конфликти, но всякакви интриги са основната му силна страна.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес