Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-уязвимата душа сред знаците на зодиака

09 януари 2022, 14:50 часа

Този, който приема абсолютно всичко присърце, е най-уязвим. Всички гледаме на света от своя собствена позиция. Едни усещат твърде присърце всичко, което става около тях, може да се разсърдят дори за всяко минимално нещо, което е различно от техните виждания.

Други са донякъде безразлични и малцина ще ги наранят или обидят, дори и да се опитат. Как реагира вашата зодия, когато някой ви нарани? И, още по-интересно, кой е най-докачливият знак в зодиака?

Най-уязвимата душа сред зодиакалните знаци:

Първият в списъка е Ракът.  За тях е характерна много фина психическа организация. Нужно е внимателно отношение към тях и да проявявате чувство за такт, защото Раците бързо се обиждат.

Докачливи са и други водни знаци, а именно Риби и Скорпион. Последните могат да представляват заплаха за онези, които са ги обидили.

Този знак е много отмъстителен, те могат да кроят план за отмъщение с години, така че е по-добре да не ги ядосвате за пореден път. Раците и Рибите са по-прощаващи и рядко отговарят със зло на злото.

Овенът също реагира странно.  Ако някой е имал неблагоразумието да ги обиди с нещо, те стават експлозивни и пламват от такъв гняв, че коленете на виновника започват да треперят. Вярно е, че този знак се охлажда много бързо и може да продължи да общува с виновника за свадата, ако все още не се е изпарил.

Лъвовете са способни да покажат раздразнението си от това, че са били пропуснати,  не са в центъра на вниманието на околните и тяхното достойнство е подценено. В този случай, представителите на този знак изтриват такива хора от живота си напълно.

Емоционалният Стрелец ще взриви мозъка на виновника с неговите лекции и изясняване на отношенията: сега ще помислите сто пъти, преди да кажете нещо на този огнен знак.

Земните знация Дева, Козирог и Телец не проявяват уязвимостта си толкова често, колкото другите.  Но ако някой е имал неблагоразумието да ги засегне, те сами щенаправят изводите си за този човек, реагирайки не емоционално, а рационално.

Въпреки цялата „въздушност“ на Везни, Водолей и Близнаци, трябва да сте много внимателни с тях.  Те са докачливи. И Везните като цяло, дори след много години, не забравят как са били обидени.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес