Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-противните МЪЖКИ черти според зодията им

07 ноември 2021, 13:00 часа

Всеки човек има своите недостатъци, които трябва да приемем, защото не можем да ги променим. Единствено той може. Така, често дамите имат проблем със своите мъже и с техни черти от характера, които не им се нравят особено. Нека видим най-противните черти на мъжете според тяхната зодия.

Признавате ли, че имате тези вредни навици?

Овен – прекалено е импулсивен, на моменти дори агресивен, ако не стане това, което очаква и иска. Много е ревнив. Има чувство за собственост към своята половинка. Не взема под внимание чуждото мнение, ако то не съвпада с неговото.

Телец – невероятен инат, който преследва целите си с огромно упорство. С него не може да се спори, защото никога няма да признае, че е сгрешил. Не е романтичен, не очаквайте от него разни мили жестове като по филмите.

Близнаци – има различни лица, много ревнив и с мания за преследване на партньора. Не понася чуждо мнение. Може да ви остави във всеки едни момент и изобщо няма да ви обясни защо го е направил.

Рак – емоционален мечтател, който може да ви задуши с любовта си. Не обича хаоса и промените. Злопаметен и зависим от миналото. Държи да чува и усеща колко държите на него и го обичате.

Лъв – обича да командва, да е в центъра на вниманието. Обича и да спори и да печели спорове. Иска егото му непрекъснато да бъде галено чрез комплименти и възхвалявания. Изпитва чувство за собственост към любимата си. Ревнив е.

Дева – не се осмелява да излезе от зоната си на комфорт или да направи каквото и да е, ако е усетил, че има някакъв риск. Твърде критичен. Ако види някакъв недостатък, веднага ще ви каже.

Везни – просто не им се отдава да вземат сериозни решения, прекалено колебливи са. Всъщност, те се колебаят и за дребни неща. На вас ще се падне частта с решенията. Имат голямо любопитство и са перфекционисти.

Скорпион – емоционален, пламенен човек, чиито действия не могат да бъдат предвидени. Действа прибързано и после трябва да се оправя с последиците от действията си. Преследва целта си докрай. Ревнив и отмъстителен.

Стрелец – винаги казва това, което мисли, просто не може да премълчи. Непоследователен в действията си. Не обича да бъде във връзка, защото се чувства ограничен. Лесно създава проблеми.

Козирог – не се съобразява с желанията на своята половинка нито в леглото, нито извън него. За него е важно да чува, че е обичан и че жената до него му е вярна. Въвежда правила, които държи да се спазват. Не прави компромиси.

Водолей – често не е този, който прави първата крачка. Не обича да бъде под напрежение, някой да го командва и да бъде над него. Не може да изразява чувствата си, така че очаквайте това от него. Не пази парите си и често остава без такива.

Риби – може да бъде многословен или да мълчи с дни. Трудно се обвързва в сериозни отношения. Той често е творческа личност, гледа по-вятърничево на живота. Влияе се от чуждото мнение.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес