Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжките сърца са покорявани от жените от ТЕЗИ 3 зодии

02 ноември 2021, 07:20 часа

Има някои жени, които притежават невероятен чар и харизма и се радват на мъжко внимание, където и да отидат. След тях всички се обръщат, те получават комплименти непрекъснато, мъжете са готови да ги боготворят и обсипват с комплименти. И за голяма част от тях не е отговорен единствено външният им вид, а и качествата, които притежават.

Тези жени са уверени в себе си, което ги прави още по-привлекателни за мъжкото око. Астролозите веднага свързват това със зодиите. Дали има връзка, или не, не знаем, но е факт, че мъжките сърца биват покорявани от жените от следващите три зодии. Ето кои са най-привлекателните женски зодии.

Риби – те са емоционални, искрени и лоялни същества, пред чиито очи никой не може да остане равнодушен. Те привличат мъжете като магнит, защото веднъж избрал своята дама Риби, този мъж знае, че тя ще му бъде вярна и ще остане с него завинаги. Тези жени са нежни, грижовни, любвеобилни. Те се грижат за своята половинка, карайки я да се чувства специална. Готови са на всичко за семейството си, често дори поставят него на първо място пред себе си. Могат да анализират всяка ситуация. Могат да се поставят на мястото на партньора, което спестява много спорове. Точно и за това мъжете биват привлечени от тях, знаят, че няма да има скандали и безсмислени спорове. Рибите са раними, но дават толкова много любов, че човек няма с какво друго да им отвърне, освен със същото.

Дева – ако се чудите как трябва да изглежда женствеността, погледнете към жена Дева. Тя е нежна, грижовна, поддържаща се дама. Изключително интуитивна, тя разбира се много добре кога един мъж предявява претенции към нея. Той трябва доста да се доказва, за да бъде с нея – тези дами не се впускат в приключения просто така. Жената Дева е много интелигентна и умна, понякога стряска мъжете със знанията си. Държи на своето семейство и е готова да направи всичко за него.

Везни – това са спокойни и уравновесени дами, които знаят как да се показват. Те са умни, поддържат и се грижат за себе си, имат добро възпитание. С тях може да говорите за всичко. Често именно със своите комуникативни умения те привличат зрели и стабилни мъже. Тези дами дават мъдри съвети, с тях е приятно да прекарвате свободното си време. Това е жена, която може да направи един мъж щастлив. Това се усеща в енергията ѝ, затова около нея винаги е пълно с представители на мъжкия пол.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес