Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Момичето, което управлява времето (ВИДЕО)

24 юли 2018, 13:35 часа

Ако попитате Поли от блога PolinaSofia колко е часът, със сигурност винаги ще получите точен отговор. Тя е от хората, които изключително много ценят точността и знаят как правилно да разпределят времето си. Това може би се дължи и на факта, че освен с блогърство се занимава с ПР и Маркетинг.

Вдъхновени от новата серия часовници на Swatch - SKIN Irony, си поговорихме с нея за това как организира деня си, остава ли й време само за нея и за какво обича да го използва. 

Както сподели тя, най-важно за добрата организация на времето ни е да си приоритизираме задачите. Поли ни посъветва също да не се надценяваме и да си записваме всеки ден онези три неща, които са наистина реалистични за изпълнение.

Вижте във видеото какво още ни разказа Поли.

И тъй като Поли не обича да закъснява и цени не само своето време, ами това и на другите, часовникът е неизменна част от визията й. Бялото бижу на ръката й е подходящо за всички фенове на модерните и тънки метални часовници.

Като част от семейството и философията на SKIN, колекцията Swatch SKIN Irony е с минималистичен, изчистен дизайн, с дебелина на металния корпус само 5.8 мм. Няма да ви се иска да го сваляте.

Swatch SKIN Irony се опитва да улови вниманието на стилни мъже и уверени жени с първите 6 унисекс модела. Очевидно е вниманието върху детайлите, които допринасят за значимия и въздействащ стил.

Моделите са супер тънки, олекотени, прилепващи като втора кожа.

И защото хубавият часовник е незаменим аксесоар, разгледайте ТУК различните модели от серията Swatch SKIN Irony и изберете най-подходящия за вас.

Времето е твое. Ти решаваш със Swatch.


Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес