Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меден месец на Сейшелите? Ето какво да правите за прекрасно преживяване

02 септември 2022, 20:35 часа

Сейшелските острови, които често са смятани за курорт за елита, постепенно се превръщат в най-хубавото място за почивка за меден месец. Това е идеалното място за бягство благодарение на спиращите дъха пейзажи, забележителния и богат списък от дейности за младоженците и първокласното гостоприемство. По време на вашето романтично бягство на Сейшелите, белият пясък, кристално чистият океан и разкошните вили и хотели в района осигуряват романтична обстановка, за да започнете новото си начало заедно.

Тук ви предлагаме 5 неща, които да правите на Сейшелите за перфектно изживяване по време на меден месец.

Дестинация за меден месец спрямо зодията

1. Плуване с гигантски костенурки

Гигантските костенурки не се срещат само на Галапагоските острови! Освен това те се срещат и на Сейшелските острови. И само на зашеметяващите Сейшелски острови може да се намери в дивата природа костенурката Алдабра, една от най-големите костенурки в света. 

2. Обикаляне на островите

Всеки остров на Сейшелите предоставя уникална гледка към своето наследство, обичаи и география. Посетете близките гранитни острови, за да придадете малко дълбочина на релаксиращата си ваканция. На Сейшелските острови придвижването от остров на остров е сравнително лесно. Фериботите са най-предпочитаният и удобен начин на придвижване между островите. Можете дори да използвате частен самолет или наета лодка, за да стигнете до другите острови.

3. Вълнуващи водни спортове, на които да се насладите

Без разнообразни водни спортове нито един островен меден месец не е пълноценен и Сейшелските острови не правят изключение. Най-добрите водни спортове на Сейшелите предоставят всичко, от което бихте могли да се нуждаете, за да си заслужава пътуването до островите, независимо дали става въпрос за вълнуващото гмуркане и гмуркане с шнорхел, забавлението от сърфирането или възможността да наблюдавате разнообразния океански живот чрез изследване.

Меден месец от приказките: 4 стъпки за прекрасно преживяване

4. Вечеря на свещи на брега на морето

Вечерята на свещи ви позволява да създадете своя собствена, лична малка вселена, където можете да разговаряте с любимия човек. Ето защо вечерята на свещи се е превърнала във връх на романтичните вечери навън, а Сейшелските острови предлагат точно това. Можете да планирате частна, романтична вечеря на брега на морето, която ще бъде незабравимо преживяване.

5. Риболов с партньора ви

Едно от най-добрите места за риболов в света се намира на Сейшелските острови. Красивите соленоводни ливади на външните острови предоставят отлични различни възможности за риболов и широк спектър от риби. Наред с други видове, като например гигантски тревале, можете да откриете костна риба, млечна риба и тригер. Можете да опитате дълбоководен риболов с някоя от многобройните нови риболовни лодки, които са на разположение, или да опитате мухарски риболов в близките плитки морета.

Сейшелските острови са идеалната дестинация за меден месец, която може да изпълни всичките ви желания и претенции.

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес