Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магическите способности на зодиакалните знаци

28 юни 2021, 11:15 часа

Всеки човек има магически сили. Някои отхвърлят този дар, не вярвайки в окултните науки, други, напротив, се опитват да развият способностите, дадени при раждането.

Овен

Овенът има силно развита интуиция, която неведнъж му е помагала в трудни ситуации. Овните са в състояние да изпълнят всяко желание, ако се доверят на вътрешния си инстинкт. За Овните също е важно да мълчи повече, за да не премине енергията на желанието в грешните ръце.

Телец

Телецът има вродена дарба, която им помага да виждат отговорите на въпроси в сънищата. Така Телецът ще може да предвижда и избягва опасни ситуации, да бъде на точното място в точното време.

Близнаци

Вселената е наградила близнаците с магията на думите. Те могат лесно да спечелят хората и дори да ги манипулират. Способността да изнасят речи, позволява на Близнаците бързо да се изкачат по кариерната стълбица.

Рак

За Раците е важно да развият своя магически талант, който се разкрива в предчувствия. Раците са родени емпати, те са способни да четат хора като отворени книги.

Лъв

Лъвовете имат силна енергия, която често се губи. По своята същност им е лесно да очароват хората, да се влюбят в себе си от пръв поглед и тази функция трябва да бъде разработена не само за мимолетен флирт.

Дева

Вселената ги е наградила със способността да предвиждат бъдещето. Най-добре е Девите да развият подаръка с помощта на гадания и прогнози, особено на карти таро и руни.

Везни

Везните притежават магически талант да усеща енергията на непознати и да улавя излъчванията на болката. Способностите им се крият в способността да лекуват от заболявания. Дори и без тренировка, Везните могат да облекчат главоболието чрез докосване на болезнени области.

Скорпион

Скорпионите са в състояние да видят лошите намерения на хората и успешно да отблъснат всякакви енергийни атаки. Техният магически талант се крие в способността да се отърват от всякакви негативни програми.

Стрелец

Вселената е дарила Стрелеца с способността винаги да удря целта. Техният магически талант е способността да материализират мисли и няма да е трудно за тези, които развият тази способност, да реализират най-смелите си мечти.

Козирог

Козирозите лесно работят с цифри, символи и знаци. По своята същност представителите на този знак са упорити, свикнали да не отстъпват, докато не открият истината. Козирозите могат лесно да разберат съдбата на човек по линиите на ръката му или чрез изчисляване на броя на житейските пътища.

Водолей

Водолеите могат лесно да предвидят ситуация, която е по-вероятно да се случи. Развивайки магически талант, те могат да разказват не само за бъдещето, но и за миналото.

Риби

Най-хубавото е, че те успяват да се противопоставят на негативната енергия в помещенията, пречиствайки ги с помощта на заклинания и ритуали. Рибите успяват да предвидят бъдещето, но този магически талант често зависи от настроението и Рибите не винаги успяват да се концентрират.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес