Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Какво е подготвила годината за ОГНЕНИТЕ знаци

05 януари 2022, 12:45 часа

Като огнени знаци на зодиака, Овен, Лъв и Стрелец са склонни да изпитват бурни романси, които понякога имат също толкова бурен край. Е, 2022 г. донесе цял набор от вълнуващи възможности за вас, ако сте представители на някоя от тези зодии. И така, независимо дали става дума за връзка, която ви се струва задушаваща и ви се иска да продължите напред, или ако сте готови да изследвате нови води и да разберете какво наистина искате в любовта; вижте какво ви е подготвила годината.

Овен

Овенът винаги е готов да проследи човека, към когото има интерес, дори това да изглежда малко странно. Време е обаче да се отървете от старите си вярвания за партньорства и доверие в любовта. Очаквайте с нетърпение Венера да влезе във вашия знак в началото на май 2022 г., това ще ви донесе нова перспектива за романтиката и ще ви помогне да изградите истинско партньорство. Тъй като Марс е вашата управляваща планета и годината завършва ретроградно, може да трансформирате част от вашата личност до края на годината.

Лъв

Изглежда, че Лъвът е заседнал в магия на лоша романтика за известно време. Въпреки това, една добра връзка може да изисква усилия и време, инвестирани в партньора ви, така че е време да разберете дали имате нужда от някой, с когото можете да се срещнете и да създадете духовна връзка. Тази година може да се насладите на специална съвместимост с въздушни знаци като Близнаци, Везни, Водолей. Така че можете да очаквате да срещнете някой специален през зимата на 2022 г.

Стрелец

Забравете турбуленцията в любовните въпроси и очаквайте вълнения тази година. През 2022 г. ще срещнете някой, който трансформира вярата ви в любовта и ще ви накара да се почувствате готови да се обвържете. Пазете се от изкушения, при които обмисляте да се върнете с някого от миналото си, защото скоро може да пожелаете да бъдете свободни и да флиртувате с други хора. Фактът остава, че имате нужда от някой, който наистина ви разбира, преди да можете напълно да отдадете сърцето си.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес