Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Ето каква ще бъде 2022 за ВЪЗДУШНИТЕ зодии

05 януари 2022, 12:55 часа

Животът често се движи с толкова бърза скорост за въздушните знаци, че те обръщат малко внимание на любовния си живот. Въпреки това, любовните въпроси са важни и ние предлагаме малко поглед върху това какво ще преживеят Близнаци, Везни, Водолей тази година. Така че, дори и да не сте се интересували толкова от сцената на запознанствата, може просто да се включите в сериозна връзка! Прочетете, за да разберете какво е приготвила 2022 година за вас, ако сте представители на въздушните зодии Близнаци, Везни, Водолей.

Близнаци

Ако сте представител на тази зодия, добре е да знаете, че през тази година ще се фокусирате върху работата. Но да оставите малко пространство за романтични отношения може да доведе до здравословен баланс. Можете да очаквате прекрасен престой с любим човек, когато Венера посети вашия знак от 23 юни до 17 юли. През втората половина на годината може да забележите Марс във вашия знак от 20 август. Това ще доведе до желанието ви да се срещате с много и различни хора, а не сериозна връзка. Въпреки това двойките в брак може да преживеят ретрограден Марс от 30 октомври и да преживеят сериозна драма в отношенията.

Везни

Везните ще започнат новата година с позитивност. Но ретроградната Венера в Козирог през януари прави този период емоционално изтощаващ. Въпреки това любовният ви живот се подобрява в средата на февруари, а март е моментът, когато осъзнавате истинска искра с някого. Тези, които желаят брак, може да намерят подходящ партньор между 29 септември и 22 октомври 2022 г.

Водолей

Докато Водолеят често получава лоша репутация, че е най-студеният от зодиакалните знаци в любовните въпроси. Може да изпитате конфликт между 1 февруари и 9 април, когато се чувствате обвързани с партньор, но искате да останете свободна социална пеперуда завинаги. Въпреки това, втората половина на годината ще донесе море от промени, когато откриете човек, който разбира свободата, която търсите, и ви предлага пространство. Октомври 2022 г. е отлично време за съвместна почивка.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес