Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любов: Ето как да разберете кой е подходящ за вас според зодията

08 февруари 2021, 22:20 часа

Когато стане дума за любов всички говорим на различни езици. За някои е добре нещата да вървят бързо и страстно, а други се наслаждават на тези отношения бавно, като на добро старо вино. Сайтът purewow.com e направил чудесна статия, в която "превежда" какъв е езикът на любовта на всеки зодиакален знак. Ние решихме да я споделим с вас. 

Езикът на любовта на Овен: Мажоретка (думи на потвърждение)

Вие оценявате положителните утвърждения, телефонни обаждания за лека нощ и писма от не толкова тайни почитатели. Никой, който те обича, не може да бъде срамежлив или срамежлив за това. Нуждаете се от някой, който крещи любовта си.

Езикът на любовта на Телец: Нетфликс и успокоение (Физическо докосване)

Нуждаете се от някой, който желае да бъде мързелив с вас. Някой, който е готов да почисти след деня на почивка и релаксация, също получава бонус точки.

Езикът на любовта на Близнаци: клюки (думи за потвърждение)

Искате вашите мнения да бъдат утвърдени и разширени, но обичате и добър дебат. Стига да няма спор за това кой те обича. Клюките са божествени, както и вътрешните шеги. 

Езикът на любовта на Рак: Дълбоко свързване (качествено време)

Всичко, което искате, е да бъдете сред вашите специални хора. Вашият идеален любовник иска да ви придружава за всички житейски етапи, както и да държи ръката ви през трудните времена. 

Езикът на любовта на Лъва: Усещане за известност (физическо докосване)

Чувствате се обичани - и най-много като себе си - когато се чувствате като звездата на филма. Подкрепяща роля просто няма да свърши работа.

Езикът на любовта на Дева: поръчки и домакинства (служене)

Вие сте контакт за всички при спешни случаи, поради което за вас означава толкова много, когато някой друг ви предложи да ви вземе. Езикът ви за любов е някой, който мие чиниите ви, взима прането ви или отвежда колата ви за смяна на маслото. 

Езикът на любовта на Везните: Експертна поддръжка (Получаване на подаръци)

Като най-добрият стилист и създател на вкус, вие си припадате за добре подготвени подаръци от любители и приятели. Не е необходимо марката да е скъпа или луксозна, просто трябва да отразява вашата уникална личност и естетически усет. 

Езикът на любовта на Скорпиона: Качествено време (Физическо докосване)

Имате нужда от приятели и любовници, които да се чувстват комфортно във всичките ви дълбини - било то по улиците или в чаршафите. Вашият любовен език е истински ескапизъм и всяка романтична среща трябва да ви транспортира. 

Езикът на любовта на Стрелец: Самолетни билети (Качествено време)

Независимо дали става въпрос за тихо отстъпление без клетъчна услуга, романтично и забързано пътуване до Япония или планински преходи в Италия, докато отпивате тонове естествено вино, това е от значение, което е от значение. В идеалния случай вашият любовник вече е планирал всички тези пътувания, за да можете да седнете и да се насладите на пътуването.

Езикът на любовта на Козирог: Луксозни предмети (Получаване на подаръци)

Нищо не е по-добро от някой, който знае как да избере продукт с най-високо качество на най-добрата цена. Някой, който няма да избере какво е евтино пред нещо, предназначено да продължи. 

Езикът на любовта на Водолея: Активизъм (активизъм)

Вие полудявате за някой, на когото не трябва да му се напомня да се занимава с местната политика и достойни благотворителни организации. И ключът към сърцето ви не е просто да дарите голямо дарение или да се покажете на огромен протест, а да правите малки неща всеки ден, които правят разлика. Езикът ви на любов е активизъм и сте готови да се присъедините към любовника си в промяната на света.

Езикът на любовта на Рибите: Екстремна емпатия (Думи за потвърждение и дела на служене)

Искате някой, който ще премине през огън за вас. Но никога не бихте поискали това. Винаги мислейки за другите преди себе си, имате нужда от любовник, който ви утвърждава, като същевременно сваля голяма порция емоционален труд от чинията ви.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес