Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой е най-подходящият цвят за хавлиените кърпи

07 април 2022, 15:20 часа

Бял

Белите кърпи често са първият избор, който повечето бани са склонни да избират, тъй като обикновено са страхотни при съчетаване на всяка цветова схема, но също така помагат на банята да изглежда богата и елегантна. Повечето хотели или стаи за гости също избират да използват бели кърпи. Въпреки че могат да се замърсят наистина лесно, по-лесно е да забележите, когато кърпата е за смяна за разлика от цветните кърпи, чийто цвят прави по-трудно да се види мръсотията. Наличието на бели кърпи е на върха на списъка, но ако вместо това искате цвят, тогава можете да опитате следващите няколко опции.

Черен

Наличието на черни кърпи в бяла баня е страхотна комбинация. Това ще направи декора да изглежда богат, стилен и елегантен. Недостатъкът на тъмните кърпи е, че е по-трудно да се почистват, особено ако не можете да видите мръсотия.

Сив

За кърпи с неутрален цвят можете да изберете сиви кърпи. Този вид кърпа също няма да е твърде светла или твърде тъмна и може да бъде идеалното съчетание с декора на вашата баня. Единственото притеснение при светли кърпи като тези е, че те са склонни да избледняват доста бързо в зависимост от тяхната употреба и качество. Но все пак е страхотна кърпа с неутрален цвят, ако не искате кърпите да са твърде крещящи и да отвличат вниманието от декора.

Син

За ярък и игрив цвят на кърпата, изборът на сини кърпи е чудесен вариант, който да обмислите. Това ще направи декора на банята да изглежда по-добре и е особено страхотно да използвате тази цветна кърпа, ако искате да включите тема от океана или ако банята ви е декорирана основно в бяло. Има и толкова много нюанси на синьото, от които да избирате, че ще ви помогнат да добавите малък детайл като кърпи, които ще направят вашата баня да се откроява.

Червено/оранжево

Ако искате нещо, което е смело и впечатляващо, червени или оранжеви кърпи могат да бъдат цветовете за вас. Въпреки това, този цвят кърпа е най-добре да се използва с декори, които имат много неутрална цветова схема или подобен цвят, който да съответства.

Розово

За освежаваща и успокояваща естетика розовите кърпи са чудесен вариант. Те могат да се комбинират с почти всяка цветова схема и са склонни да бъдат наистина лесни за окото. Ако търсите цветна кърпа, която ще добави точното количество интерес към вашата баня, изберете розови кърпи.

Зелено

Следващият вариант, който имате, са зелените кърпи. Има различни нюанси на зелени кърпи, от които можете да избирате, за да съответстват на текущия ви декор и наистина ще зависи от кой нюанс на зелено имате нужда. Но средният тон е един от най-добрите за кърпи в банята.

Заключение

Освен че бялото е най-добрият цвят за кърпи за баня, другите цветове в него също са достатъчно добри опции. По отношение на функционалност и стил, белите кърпи служат и за двете цели, но е трудно да препоръчате точния цвят, ако имате предвид нещо друго освен белите кърпи. Това наистина ще зависи от цветовата схема на вашата баня, както и от вашите интереси и вкусове, което значително ще повлияе на вашето решение при избора на най-добрите цветове хавлиени кърпи. Ако не се притеснявате да ги съпоставите с декора и просто търсите интересен цвят кърпа, който да поставите в банята си, всеки от изброените по-горе е невероятна опция.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес