Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии ще чувстват тъга през този уикенд (20 – 21 февруари)?

19 февруари 2021, 15:17 часа

Никой не обича сърцето му да тъгува. Понякога обаче то страда и това рефлектира право върху нас. Чувстваме се безсилни, лишени от желание за живот. Не виждаме светлина в тунела, нито причина да се усмихнем.

Някои от зодиакалните знаци ще чувстват тъга през уикенда, но не бива да се отчайват, защото много скоро тягостното чувство ще остане в миналото и ще се появи цветна дъга в живота им.

Ето кои са зодиите, в чиито очи ще напират сълзи, но не от щастие, а от тъга:

Овен

Овните от край време са привърженици на това сами да създават драма в живота си. Като, че ли никога не могат да живеят в напълно подреден свят, където всичко се случва гладко и безпроблемно.

5-те най-тъжни зодии

Те постоянно се гонят с вътрешните си мир и хармония и никога не успяват да се синхронизират. Ако имате приятели Овни и те ви откажат плануваната среща за този уикенд, най-добре се опитайте да поговорите с тях. Предложете им разходка под открито небе, това много ще им помогне да се отърсят от тъгата, която ги е обзела.

Водолей

Рядко се случва Водолеите да тъгуват толкова силно, че това чувство да се превърне в доминиращо. Този уикенд обаче те няма да са във вихъра си и вместо да творят, както са свикнали, ще предпочетат да останат насаме със себе си и тихичко да поплачат.

Може би това е техният начин да изкарат насъбралата се душевна болка и да се презаредят с онази положителна енергия, която всеки може да разпознае.

Зодиите, които са обречени на страдание през февруари

Скорпион

Никога нищо не им е достатъчно. Максималисти по природа и този уикенд представителите на зодия Скорпион ще искат да сложат главата си в длани и да се замислят над всичко онова, което ги връхлита в живота им.

През техните очи нещата ще бъдат значително преекспонирани и навярно това ще ги подтиква към страдание. Реално положението им съвсем не е толкова трагично, колкото самите те твърдят.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес