Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-добрите ви качества според китайския хороскоп?

22 март 2021, 07:00 часа

Нека обърнем малко внимание на китайския хороскоп и да видим какво имаме заложено според него. 

Вашият знак зависи от годината на раждане:

Плъх: 2008, 1996, 1984, 1972, 1960

Вол: 2009, 1997, 1985, 1973, 1961

Тигър: 2010, 1998, 1986, 1974, 1962

Заек: 2011, 1999, 1987, 1975, 1963

Дракон: 2012, 2000, 1988, 1976, 1964

Змия: 2013, 2001, 1989, 1977, 1965

Кон: 2014, 2002, 1990, 1978, 1966

Коза: 2015, 2003, 1991, 1979, 1967

Маймуна: 2016, 2004, 1992, 1980, 1968

Петел: 2017, 2005, 1993, 1981, 1969

Куче: 2018, 2006, 1994, 1982, 1970

Прасе: 2019, 2007, 1995, 1983, 1971

Плъхът

Това е първият знак на източния зодиак и показва, че обичате нови приключения. Ако попаднете под знака на плъховете, се смята, че сте очарователен, креативен и притежавате отлични умения за оцеляване. Вие сте аналитичен и силно интелигентен. Винаги сте нащрек по отношение на заобикалящата ви среда и понякога може да изглеждате нервни или тревожни. Вие сте сърдечни, страстни и се стремите винаги да живеете в момента. Вие сте естествени в социалните условия и ситуации. Най-удобно ви е, когато общувате с най-близките си приятели. Имате уникално вродено усещане за човешката природа. Обичате да предавате знания и информация на тези, които се интересуват да слушат. Вие сте амбициозни и изключително находчиви.

Волът

Това е второто зодиакално животно и символизира сила и постоянство. Вие сте умни, отговорни, стабилни и отдадени на нещата от живота си. Склонни сте да вървите по права и тясна разходка в живота и се смята за много консервативен. Известно е, че сте патриотични и достоверни за другите. Вие сте надеждни и търпеливи. Имате силна решителност и сте упорити. Способността ви да преодолявате несгоди и предизвикателства е възхитителна и завистлива. Предлагате земен съвет и се считате за практичен по своята същност. Вие сте много компетентни и наясно. Вие сте приземен и не можете да бъдете разклатени много лесно. Вие сте много защитни към тези, които са слаби или по-нисши. 

Тигърът

Третият знак на източния зодиак е непокорният и завладяващ тигър. Имате геройски манталитет, който символизира сила, смелост и смелост. Търсите нови предизвикателства и сте безстрашно независими. Имате силен характер. Освен това сте доста устойчиви в зависимост от обстоятелствата и контекста. Вие сте брутално честни и някои не харесват това за вас, защото ще им кажете дали искат да го чуят или не. Освен това сте нежни, привързани и топли към тези, за които държите и обичате в живота си. В природата ви е да бъдете енергични и уверени. Вие сте ентусиазирани и страстни. Вие сте много защитни спрямо тези, които цените в живота си. Обичате да общувате и да посещавате партита. Имате лична аура, която привлича и кара хората да гравитират към вас.

Заекът

Това е четвъртият знак на източния зодиак, който има добра преценка и креативност. Нуждаете се от свобода далеч от хаоса и безпокойството. Вие сте див и ви е трудно да бъдете опитомени. Трудно ще намерите някой, който може да ви опитоми. Много рядко слушате съветите на другите, особено когато не са поискани. Доверявате се на интуицията си и предпочитате да използвате това, а не съвети от другите. Имате уникалната способност да се излекувате от психологически и физически увреждания. Приятелите ви намират за любезен и полезен. Имате силно чувство за справедливост, равенство и справедливост. Те също биха ви намерили състрадателни и отдадени. 

Драконът

Драконът е петият по зодия и има мистериозен начин за тях. Драконът е знакът с най-голяма сила, както и силно влияние. Обичате да останете заети и заети. Вие сте естествено роден лидер. Имате способността да преодолявате препятствия назад и ще го направите, ако има нещо, което искате да постигнете. Вие сте много ентусиазирани от живота и се нуждаете от свободата да изследвате. Вие сте свободолюбив и виждате живота като безкраен. Трябва да имате собствено пространство и по-добре хората да не влизат във вашето малко балонче, иначе ще получат печалба от вас. 

Змията

Шестият знак на източния зодиак би била търпеливата, пасивно-агресивна и консервативна змия. Вие сте очарователни и мистериозни и точно това ви харесва. Предпочитате рутина и харесвате стабилна среда. Обичате да мислите за концепции или идеи и да формулирате собственото си мнение, вместо да слушате тези на другите или други, които се опитват да повлияят на вашата гледна точка. Може да изглеждате недоверчиви на другите, но това е само защото сте интуитивни за тези, които не са надеждни. Вие прикривате чувствата си и споделяте според вашите условия и ограничавате количеството информация, която разкривате. 

Конят

Конят, седмият знак в източния зодиак, е естествено роден лидер. Подхождате към новите предизвикателства с един вид оптимизъм, който повечето биха намерили за опасен. Родени сте да успеете и по-често го правите. Вие сте много общителни и често сте център на партията. Вие сте жив и ангажиран. Вие сте креативни и артистични. Вие сте почтени и нетърпими към несправедливостта. Вие сте екстровертни и енергични. Вие сте страхотен приятел и лоялен към тези, които обичате и се интересувате от тях в живота. Вие сте приятелски настроени, интелигентни и независими. Вие сте бдителни и проницателни към вашата среда и обкръжение. 

Козата

Осми по ред за източния зодиак е козата. Имате склонност да разчитате на другите. Избягвате конфронтация и конфликти на всяка цена. Абсолютно мразите да се налага да избирате страни, особено когато те включват вашите приятели. Имате чувство за разбиране, което идва естествено. Най-щастливи сте в спокойна обстановка и избягвайте хаоса, когато е възможно. Вие сте състрадателни, мили и обичащи. Възприемани сте от другите като лесни и грижовни. Имате много проекти едновременно и можете да скачате от един на друг на миг. Гравитирате към неща, които са безплатни и непрекъснато се променят и не обичате да бъдете ограничавани до график или срокове. Вие сте естествено креативни и артистични. 

Маймуната

Маймуната е деветият знак в източния зодиак и не може да бъде опитомена. Вие сте един от действията и винаги трябва да правите нещо, защото отегчението не ви седи добре. Нуждаете се от психически стимулиращи дейности, за да се чувствате изпълнени. Вие сте умни и изобретателни. Имате способността да свършите много за кратък период от време. Някои казват, че понякога сте хиперактивни. Имате желание да се научите, което е примамливо. Имате изключителна памет и сте много находчиви. Вие сте очаровател и любопитството ви отвежда в някои приключения. Популярни сте и обикновено сте оптимисти, но имате моменти, в които слизате и излизате.

Петелът

Ето десетия знак от източния зодиак: петелът. Гледате много към бъдещето и се радвате да виждате наградите за вашата упорита работа. Смели сте и в професионалния, и в личния си живот. Понякога сте много критични, както и трудолюбиви. Обличате се добре и сте много учтиви. Презираш лицемерите и лъжците. Вие сте склонни да говорите мислите си във всеки един момент. След като се установите професионално, ще изпитате чувство на емоционална стабилност. Имате най-големите радости, но от друга страна изпитвате дълбока скръб и съжаление.

Кучето

Кучето е на единадесета позиция в източния зодиак. Вие сте изключително лоялни към тези, които обичате и за които държите, но порочни към враговете си. Вие притежавате някои от най-алтруистичните и истински черти в човешката природа. Вие сте голям вярващ в равенството и справедливостта. Правиш адски приятел и си склонен да имаш приятелства, които са продължили доста дълго. Имате анимирана и привлекателна личност, която естествено кара хората да искат да бъдат около вас. Вие сте надежден, нематериалист и имате твърда позиция за това кое е правилно и грешно. Вие също не сте егоман, за щастие.

Прасето

Последно в източния зодиак е прасето. Вие имате способността да приемате хората такива, каквито са, въпреки нещата, които са направили или в които са се ангажирали. Имате силно разбиране, че имате минимален контрол върху нещата в живота и да оставите природата да поеме своето. Можете да бъдете описани като пасивен наблюдател на живота. Рядко активно допринасяте през целия живот. Вие сте силно интелигентни и се наслаждавате на интелектуални разговори с умни хора. Имате сухо чувство за хумор, което малцина разбират. Вие сте толерантни и истински в живота. Нямате огромна група приятели, но имате няколко приятели, с които оставате за дълги периоди от време или за цял живот.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес