Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-добрите подаръци за родените до края на януари?

10 януари 2022, 13:31 часа

Януари уверено върви към средата си, а ехото от празниците още е във въздуха. Нека все пак покрай всички поводи и имени дни не забравим, че има и доста рожденици, които ще празнуват до края на месеца. В тази статия ще ви дадем някои добри идеи за перфектни подаръци за тях. Вижте какви са те: 

Бижута

Хората, които са родени до края на месец януари по традиция се грижат за своя външен вид и имат добър стил. Може да им подарите някакво бижу, което да допринесе за това. Часовник е добра идея и за двата пола. Жените по-специално биха се зарадвали на обеци, докато за мъжете чудесен подарък би бил пръстен. Ако не сте сигурни какво да направите, винаги може да вземете подаръчен ваучер за някоя бижутерия.

Книга за пътешествия

Годината е пред нас и хората тепърва започват да правят своите планове за пътуване. Съвсем спокойно можете да подарите книга за пътуване, която да насърчи приключенския дух на вашите приятели. Това е идея и за по-бюджетен подарък, който може да вземете. Хората като цяло са изключително отворени да четат подобни приключения, защото им дават добри идеи за дестинации. И често те самите не са знаели за тях. 

Нещо свързано с тяхното хоби

Много хора практикуват скъпи хобита. След празниците обикновено сме се поохарчили за подаръци и бюджетът ни не е много голям. Именно такава е ситуацията с рождениците до края на януари. Ако знаете, че те практикуват някакво хоби, може спокойно да им вземете нещо, което е свързано с това. Повечето места вече предлагат ваучери, които могат да бъдат оползотворени, така че няма как да сбъркате в избора си. 

Вземете неща, които ще намалят разходите им за тържеството

Ако познавате рожденика добре, в това няма нищо лошо и срамно. Може да подарите бутилки с алкохол, който да се изпие по време на вечерта, за да не се налага той да дава пари за това. Или пък да говорите с него вашият подарък да бъде празненството. Вариантите са много, а понякога подобен искрен разговор може да извади и двете страни от неприятно положение. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес