Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са камъните, които ще предпазят дома ви от негативна енергия

15 април 2022, 14:15 часа

Преместването в друг дом, особено в такъв, в който са живяли други хора до този момент, може да е свързан и със сблъскването с тяхната стара енергия, която може да е негативна, променяйки ежедневието ви по неприятни начини.

Но домът лесно може да бъде предпазен и прочистван, използвайки красивите полускъпоценни камъни. Вижте кои са най-подходящи.

Камъкът, който според Фън Шуй привлича пари

Черен турмалин

Този кристал носи благоденствие на новодомците, като той е мощен защитен кристал, който защитава дома и неговите обитатели от токсични и негативни енергии. Смята се, че черният турмалин поема отрицателните вибрации и е много важен в новия дом.

Селенит

Може би е един от най-добрите кристали за декораци, като той също е мощен почистващ кристал, помагащ за освобождаването на новия дом от негативна енергия, но и да я защитава от такава. 

Аметист

Той е защитаващ кристал, правещ средата в дома по-спокойна, като може да се сложи навсякъде в жилището, както и в близост до прозорци и входна врата, за да предпазва негативната енергия да не влиза.

Тайната на Философския камък

Кварц

Той не само е много чист и красив за декорация, но можете да го носите като бижу. Той създава усещане за чистота, но успешно прочиства негативните вибрации.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес