Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои четири зодии не спазват обещанията си?

02 юли 2021, 07:45 часа

Нека видим кои са четирите зодии, които не спазват обещанията си: 

1. Риби

Подобно на Стрелец, въображението на Рибите е склонно да се развихри, но след това емоциите им превземат и настроението им се променя и, добре, може би те са казали, че ще направят нещо, но всъщност не са го мислили. Ако вашите Риби се нуждаят от тласък, за да изпълнят нещо обещано им вменете чувство за вина. Ако мислят, че нараняват някого, когото обичат, изведнъж ще бъдат много по-мотивирани да превърнат обещанията си в реални действия.

2. Везни

Очарователни и бъбриви, Везните искат да угодят на всички. Те не могат да понасят да видят някой нещастен. Те ще обещаят всичко, за да изгладят нещата за момента, но когато дойде време да изпълнят обещаното, осъзнават, че са дали обещания, които не могат да изпълнят. Това е труден урок, който много Везни трябва да научат: техните умения за мотивация ще убедят хората да търсят щастие, но Везните просто не могат да направят всичко за всички.

3. Водолей

Водолеите се справят отлично с изпълнението на обещанията, които те дават за себе си. Обещанията, които дават на другите? Е, това зависи. Водолеите не могат да издържат да се чувстват в капан или ограничени по никакъв начин; дори да възнамеряват да изпълнят обещанието си, колкото повече натискате, толкова повече време ще отнеме. Не забравяйте също, че те са управлявани от Уран: планетата на хаоса. Това, което казват и това, което мислите, че имат предвид, не са непременно същите неща.

4. Близнаци

Уменията на Близнаците им позволяват да казват каквото и да било с максимална искреност, за да спечелят доверието ви ... и след това да го забравят веднага, когато си отидете. Ако Близнаците ви обещаят, те винаги ще се справят, ако стоите точно там и гледате. В момента, в който обърнете гръб, те впечатляват някой друг с различни обещания и забравят задълженията си към вас.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес