Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп: зодия Змия

31 май 2021, 17:30 часа

Години на змията: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.

В китайската култура Змията се смята за най-загадъчното животно сред дванадесетте зодии. Човекът, роден в годината на Змията, има склонността да действа според собствената си преценка, дори когато обществото се противопоставя.

Мъжът, роден в годината на змията, обикновено е привлекателен и добре облечен. Той има своя чар, дори и да не е красив. Носи се елегантно, не е задължително да съответства на актуалната мода. Той сам избира как да се облича - и го прави изненадващо добре.

Преобладаващото качество на Змията е мъдростта, но той също толкова често се ръководи от интуицията си . Това е много опасна комбинация, която му дава значително предимство пред останалите знаци на китайския зодиак.

Огромната интуиция прави Змията невероятно талантлив ясновидец. Поне това създава впечатлението, когато говори за нещо. Той има нещо като шесто чувство, което усеща събитията, преди да дойдат. Рядко греши.

Важното е, че Змията може почти безупречно да декодира други хора, техните емоции и намерения. Всичко това го прави запален събеседник, който изглежда разбира повече от всеки друг.

Змията по своята същност е недоверчива към другите хора и мрази критиката. Той може да го отмени само при условие, че е т.нар градивна критика. Ако обаче някой осъди Змията неоснователно, той ще срещне яростна съпротива.

Змията е решена да постигне целите си и мрази неуспеха. Предпочита да работи сам , така че лесно се стресира, когато си сътрудничи с другите. Дразни го некомпетентността и неразбирането на основните принципи на работа .

Най-важните предимства на змията:

Мъдър - Змията има естествена дарба да разбира природата на нещата и хората, той може безупречно да разложи всичко на основни фактори.

Организиран - е в състояние да се подготви добре за изпълнение на възложени задачи.

Благоразумен - никога да не действа на импулс.

Най-големите недостатъци на змията:

Ревнив - Не обича да споделя това, което смята, че е негова собственост.

Извисен - в отношенията си с другите той често се държи така, че да покаже своето превъзходство. По-лошото е, че понякога го прави напълно несъзнателно.

Упорит - Змията има много специфични възгледи, така че трябва да сте доста интелигентни, за да го убедите да промени решението си.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес