Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп: зодия Кон

31 май 2021, 15:15 часа

Години на коня: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Конят е седмият от всички животни от китайския зодиак. В китайската култура това представлява скорост и свобода . Много северни етнически групи, като монголите и манджурите, се покланят на коне.

Мъж, роден в годината на Коня, е изключително активен и енергичен . Той обича да бъде сред тълпата и обикновено може да бъде намерен на различни културни събития, като концерти, театрални представления, спортни събития или срещи с приятели.

Понякога Конят е малко егоцентричен, но това не означава, че не се интересува от проблемите на другите. Проблемите на близките му го притесняват много, затова той се опитва да помогне колкото е възможно повече.

Конят обича:

пътувания;

промени;

физическа активност и спорт.

Конят мрази:

мълчание;

монотонността на ежедневието.

 Конят научава нови неща много бързо, което му позволява да изпълнява едновременно няколко задачи. За съжаление това може да навреди. Често пъти конят не завършва започнатото и си поставя нова задача.

Човекът, роден в годината на Коня, е независим по природа, което понякога може да доведе до егоизъм. Той иска да бъде свободен и да води безпрепятствен живот и в резултат на това подчинява хората от непосредственото си обкръжение. За щастие това не са чести случаи.

Струва си да се помни, че Конят е надежден и изключително приятелски настроен. Обикновено е страхотен приятел , винаги искрен и всеотдаен. Интересното е, че Конят се чувства добре и в собствената си компания, така че рядко изпитва истинска самота . Стремежът му към независимост може да доведе до отчуждение, така че е добре, че той може да се справи emoziонално с тези ситуации.

Конят винаги е пълен с енергия, понякога дори малко прекалено. И трудолюбив, и атлетичен, той е силен поддръжник на преследването на мечтите . Той не е мотивиран да действа от желанието да спечели слава или богатство , а от късмета . И се придържа към него през целия живот.

Въпреки честата си липса на високо самочувствие, Конят е невероятен лоялен приятел и партньор. Тпй винаги е там, когато близките ви се нуждаят от опора или рамо, на което да плачат. Конят също може да разрешава конфликти, както свои, така и чужди.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес