Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 7-13 юни

07 юни 2021, 00:30 часа

Научете какво вещаят таро картите за дните през седмицата от 7 до 13 юни 2020 година.

Понеделник - Пентакли

На този ден е възможно да си припомните събития от миналото, които са ви наранили. Успокойте се, това не е най-важното в момента. Тази карта е знак, че предстоят по-добри времена. Тя ни напомня, че сме в състояние да оцелеем, въпреки всички препятствия по пътя ни. Освободете се от миналото и започнете да правите планове за бъдещето. 

Вторник - Четири чаши

Тази седмица трябва да направите опит да пренасочите негативните си мисли в друго направление и съответно да ги трансформирате в позитивни. Голяма част от тревогите ви ще изчезнат като дим. 

Сряда - Три меча

На този ден ви очакват тежки разговори и решения. Действайте, едва след като се почувствате готови за това. Не приемайте буквално изявленията на другите, че драматизирате излишно. 

Четвъртък - Двойка пентакли

В четвъртък ще почувствате прилив на енергия. Възможно е да получите неочаквани покани, които ще изиграят важна роля в живота ви след време. Приемете промяната и няма да съжалявате. Не се страхувайте от нея, защото по този начин единствено се отдалечавате от целта. 

Петък - Шестица пентакли

На този ден правете добрини дори и ако не се чувствате оценени. Помагайте на другите без да очаквате нищо в замяна. Не се тревожете за нищо. Съдбата вижда усилията ви и след време ще получите щедра отплата от нея. 

Събота - Мечове

Следвайте пътя си. Не позволявайте на никой да го промени. Много скоро ще съберете плодовете на вашите усилия и ще осъзнаете, че всичко си е струвало. 

Важното в момента е да се концентрирате и да не позволявате на никой да ви разсее. 

Неделя - Рицар пентакли

В момента няма полза от отлагане. Действайте и не губете време! Дори и да сте свикнали да обмисляте всичко предварително, в неделя няма да имате време за това. Захванете се веднага за работа. 

За някои е възможно неочаквано пътуване. Ако това се случи, наслаждавайте се на живота и не мислете за бъдещето. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес