Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата 28 юни - 4 юли

28 юни 2021, 06:05 часа

Картите таро предсказват трудна седмица ( 28 юни - 4 юли), както във физически, така и в духовен аспект. 

Понеделник - Петица жезли

Тази карта символизира борбата: вътрешна със страховете и външна - с обстоятелствата, които се случват в живота ви. Денят ще е изпълнен със спорове и противоречия, но в същото време можете да си извлечете поука от всичко това. Всички събития ще бъдат тест, в резултат на което ще стигнете до важни заключения.

Вторник - Магьосник

Във вторник ще имате възможност да контролирате внимателно куп важни аспекти от живота ви. Най-после ще успеете да докажете на себе си и на другите, че струвате много.

Сряда - Три чаши

Тази карта обещава забавление, както и усещането за някакъв предстоящ празник. Може би някои хора ще попаднат в светлината на прожекторите.
Наслаждавайте се на тези дарове на съдбата, но се опитайте да контролирате случващото се около вас.

Четвъртък - Върховна жрица

Тази карта се свързва с висши духовни знания, интуиция и прозрения. За някои хора тя вещае откриване на нови аспекти от живота, за които другите дори не подозират. Разчитайте на шестото си чувство, което ще даде отговори на всичките ви въпроси. 

Петък - Деветка пентакли

Арканата вещае материално и духовно удовлетворение. На този ден ще се радвате на това, което имате, ще бъдете уверени в бъдещето си и ще вярвате в него. Най-накрая можете да си позволите да се отпуснете.

Събота - Тройка жезли

На този ден някои хора ще се почувстват на върха на собственото си величие. Това не означава, че е време да спрат и да останат на това ниво.
Помислите за миналото си, а можете и да помечтаете за бъдещето си.

Неделя - Двойка мечове

Картата символизира настъпването на период на страст и емоционален изблик. Вероятно в живота на някои хора ще се появи нова любов и страстта ще ги погълне напълно, карайки ги да забравят за другите аспекти на живота.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес