Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 26 юли - 1 август

26 юли 2021, 00:20 часа

Според картите таро периодът от 26 юли до 1 август ще бъде двусмислен, но доста продуктивен.

Понеделник - Страница на жезлите

Денят ще бъде необичаен. Възможно е да получите вълнуващо предложение на работното място, а за други не е изключена незабравима среща, която ще разпали пламъка на силни чувства. Не пропускайте знаците, които съдбата ви изпраща.

Вторник - Четворка пентакли

Бъдете внимателни. Твърде фокусирани сте върху нещо, което всъщност пречи на изпълнението на вашите планове, така че най-вероятно ще получите точно обратното на това, което искате.

Сряда - Кралица на мечовете

Подберете точните аргументи, за да се измъкнете от неприятна ситуация. Уверете се, че желанието ви за независимост не се превръща във война срещу всички и всичко. Това единствено ще ви отдалечи от целта.

Четвъртък - Пет пръчки

Трябва да сте във форма, защото ще ви се наложи да докажете уменията си. Това е нормална ситуация в живота, не изпадайте в паника. Амбицията не трябва да се превръща в безсрамие, а уменията в хвалене. Не се страхувайте да премерите силите си с другите, дори и в ново за вас амплоа.

Петък - Асо пентакли

Ще ви хрумне брилянтна идея, която ще ви помогне да разрешите даден проблем, измъчващ ви от дълго време. Бъди внимателни. По този начин не само ще стигнете до същността на въпроса, но и ще получите възможността да вземете най-мъдрото решение.

Събота - Десет чаши

На този ден определено ще имате причина да бъдете щастливи. Може би това е успешно завършена работа или може би среща с приятни хора. Възможно е да става дума за нова любов или приятелство. 

Неделя - Рицар пентакли

Можете да дадете воля на чувствата си и веднъж в живота да действате по заповед на сърцето си. Важното е да не правите далечни планове. Денят не е подходящ за това. Той ще премине под знака на емоционален контакт или помирение. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес