Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 8 декември

07 декември 2020, 17:40 часа

Преживяванията и емоциите ни в деня на 8 декември 2020 година ще се определят от влиянието на таро картата "Дявол" .

Тя се свързва с понятието за грях в човека. Алчността, липсата на сдържаност, неконтролируемите груби инстинкти - всичко това е под „юрисдикцията“ на тази аркана.

На този ден мнозина ще се окажат в задънена улица под влиянието на субективни или обективни причини.

Карта " Дявола" се свързва с податливост към зависимости (алкохол, опиати, хазарт), подчинение на лоши мисли и огромна жажда за надмощие.

5 ЗОДИИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ПРЕЗ 2021

Тя символизира страстите, бушуващи в душата на човек.

Заради собственото ни безсилие под влиянието на тази карта може да изпитаме жаждата за отмъщение на този, заради когото сме се озовали в задънена улица.

Ето какво влияние ще окаже таро карта "Дявола" върху различните сфери на живота ни.

Любов и взаимоотношения

Дяволът символизира порочна връзка, съюз, основан единствено на плътско влечение и брак по сметка.

Картата вещае разпадането на болезнени връзки. Не са изключени разводи между партньори, които са сключили брак по сметка или единият е изневерил на другия.

На този ден няма да е никак трудно преминаването на всички граници на благоприличието. В подобна ситуация могат да се окажат дори хората с най-доброто възпитание.

Работа

В делови аспект не са изключени корумпирани действия, интриги, незаконни сделки.

Дяволът се свързва и с примамливи оферти, които ако бъдат приети, ще накарат човек да извърши незаконни или неморални действия.

Финансово състояние

По отношение на финансите "Дяволът" ще окаже положително влияние, въпреки че в случая едва ли става въпрос за пари, спечелени по честен начин.

Арканата е символ на печалба и продажност, комерсиалност и събиране на дълговете с лихва. "Дяволът" се фокусира върху охолния живот. Но за него печалбата е за сметка на другите.

Здраве

По отношение на здравето картата вещае влошаване на най-вече на заболяванията, които се дължат на неправилен начин на живот.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес