Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 7 декември

06 декември 2020, 17:58 часа

7 декември ще премине под влиянието на таро карта "Въздържание". Известна е още като арканата на умереността. Тя е символ на красотата, радостта, тишината и хармонията.

Счита се за щастлива поличба и се тълкува като постигането на добър резултат.

Денят е благоприятен за изглаждане на разногласията и намаляване на напрежението. Но същевременно се свързва и с период на изпитание.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРОВЯТ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ

Тази аркана вещае намиране на изход от трудни ситуации. Дори привидно неразрешимите проблеми ще намерят своето решение.

"Въздържанието" обещава хармонизиране във всички аспекти на живота и началото на период на стабилно развитие - достигане на "плато".

Ето как ще отрази тази карта върху различните аспекти на живота ни.

Работа

Вероятно в този ден ще се сблъскате с необходимостта от компромиси на работното място.

Ще усетите прилив на енергия, която ще съдейства за оптималното използване на всички налични ресурси с цел постигане на положителен резултат.

Картата вещае още обединяване на група от хора, които ще работят в името на постигането на обща цел.

Финансово състояние

"Богат не е този, който има много, а този, който има достатъчно." - това е посланието на арканата " Въздържание".

"Умереността" загатва за необходимостта от икономия в областта на финансите. Тя няма да зарадва тези, които мечтаят за голямо богатство. Но нейният благоприятен ефект ще бъде оценен от тези, които са загубили финансовия баланс.

Любов и взаимоотношения

"Въздържанието" обещава разрешаване на проблемите в личния живот и възстановяване на хармонията в отношенията. Тази карта предвещава надеждата, че нещо в психиката ни ще се трансформира и ще се примирим с действителността.

В деня на 7 декември ще проявим повече толерантност в отношенията си с другите. И в резултат на тези вътрешни промени ще настъпи подобрение и във външната ситуация.

Здраве

По отношение на здравето, картата се свързва с изцеление и прераждане. В случая въпросът е доколко уважаваме душата си и имаме чувство за мярка, което се отразява и върху общото ни здравословно състояние.

Арканата предлага възможност за възстановяване на изгубените връзки с тялото и възвръщане на способността да го чуваме и разбираме отново.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес