Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 25 декември

24 декември 2020, 17:40 часа

Според таро прогнозите денят на 25 декември 2020 година ще бъде подвластен на карта "Рицарят на чашите".

Арканата се тълкува като новина, ново предложение и романтична среща. Това е карта на "новата пролет" и на романтичния полъх, който влиза в живота ни. "Рицарят на чашите" е олицетворение на романтиката, чувствата и мечтите. Дори и да лъже, той самият вярва в това, което казва.

Ето какво влияние ще окаже тази аркана върху различните сфери на живота ни в деня на 25 декември.

Работа

Денят ще е успешен за хората, чиято работа е свързана с таланта им. Това е картата на актьорите и музиканти.

Производителността на работното място ще е в пряка зависимост от психическия комфорт и творческото вдъхновение. Често тази карта намеква за необходимостта от подкрепата на опитен мениджър.

Дори и да имате някакви проблеми в работата, на този ден е по-добре да ги забравите. Не се притеснявайте, бъдете щастливи. Отпуснете се и се забавлявайте. И, разбира се, опитайте се да спазите обещанията си. Направете всичко, за да се помирите с колегите, с които сте в конфликт.

Не потъвайте в мечтите и си и спрете да фантазирате. По-добре е да разграничите реалността от желаното, за да не изнервяте хората, с които работите.

Финансово състояние

Картата вещае бързо получаване на пари или поне на изгодна оферта. Пазете се от измами. "Рицарят на чашите" е покровител на измамниците.

Любов и взаимоотношения

Арканата вещае щастие в любовта, пълнота на чувствата, спокойствие, добро настроение, грижа и обич. Традиционното значение на "Рицаря на чашите" се свързва с предложение за брак. Не е изключено някои да получат годежен пръстен като коледен подарък.

Здраве

Като сигнификатор на здравословни проблеми, "Рицарят на чашите" може да посочи преди всичко емоционални разстройства и депресия.

Свързва се още с анемия, преумора, простуда, махмурлук, отравяне, предозиране и интоксикация.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес