Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 21 декември

20 декември 2020, 17:40 часа

Емоциите и постъпките ни в деня на 21 декември ще са подвластни на таро картата "Седмица чаши". Тя се свързва с изобилието от възможности, което често се оказва объркващо и неясно.

Тази аркана показва, че ще ни бъде трудно да определим собствените си желания и да разберем какво всъщност искаме.

На нея са изобразени мистериозни чаши, изпълнени с различни илюзорни образи и видения, а тъмната фигура на преден план е символ на объркване.

Понякога тази аркана говори за нестабилност на постиженията. "Седмица чаши" е картата на миражите и мистериозното. Тя показва, че се поддаваме на измамни надежди и неверни представи, че сме измамени и най-вече, че позволяваме да бъдем мамени.

Ето какво влияние ще окаже "Седмица чаши" върху различните сфери на живота ни.

Работа

Всякакви схеми за реализиране на печалба ще се окажат нереалистични. Разговорите и срещите няма да доведат до резултат и цялата ситуация ще се окаже една голяма илюзия.

В случая е по-добре да не търсите вина в обстоятелствата. Просто ситуацията не е „узряла“ до точката, до която желаете.

Финансово състояние

Картата показва, че по парични въпроси сме станали жертви на идеализъм и фантазия. Начините за получаване на доходи са илюзорни. Тя вещае още измама и сенчести сделки.

Любов и взаимоотношения

"Седмица чаши" показва големи заблуди относно съществуващата връзка: човек вижда това, което не съществува. Внимавайте, може да разберете, че партньорът ви мами.

Понякога тази карта се свързва партньор, който приписва определени качества на обекта на любовта си, позволявайки на въображението си да стигне твърде далеч и след това остава разочарован.

Здраве

Като показател за заболяване арканата посочва отравяне (особено алкохолно), както и психично разстройство. Халюцинации, заблуди, по-рядко нарушения на съня и кошмари също са част от значението на "Седмица чаши".

Внимавайте с употребата на алкохол и психотропни лекарства. Хората с различни форми на зависимост няма да се чувстват добре.

"Седмица чаши" отговаря за хипохондрията - неясни симптоми на измислени заболявания, които се противопоставят на поставената диагноза.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес