Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 18 декември

17 декември 2020, 17:26 часа

Денят на 18 декември ще премине под влиянието на таро карта "Петица жезли".

Тя говори за защита на собствените интереси. Героите, изобразени на тази аркана, показват сбиване помежду си.

"Петицата жезли" засяга най-вече кариерата. Тълкува се като конструктивна критика и здравословна конкуренция, в която има предизвикателство и напрежение.

В тарологията съответства на революционно обновление след фаза на стабилност. В идеалния случай картата описва криза в развитието, която се свързва с фазата на оттегляне .

Ето какво влияние ще окаже върху различните сфери на живота ни таро картата "Петица жезли" в деня на 18 декември.

Работа

Арканата се свързва с интриги и конфликти, но не особено разрушителни. Тя вещае атмосфера на взаимно несъгласие, спорове за ресурси.

Възможни са трудности с интеграцията за тези, които са започнали нова работа. Понякога тази карта се свързва с появата на нов лидер, който трудно ще установи контакт с подчинените.

Едно от нейните значения са празните кавги, които няма да доведат до определено решение.

Това е и карта на образованието и обучението. Тя често описва ситуация на сблъсък между хора с различни нива на образованост, които трябва да си сътрудничат.

Арканата е благоприятна за ученици, студенти, спортисти и хора на изкуството.

Пари

Картата показва, че парите няма да се появят сами. Тя описва необходимостта от изразходване на време и ресурси за възстановяване на финансовото равновесие. Свърза се още със спорове за пари, съмнителни облаги и измами.

Любов и взаимоотношения

В отношенията ще се усети тревожен дискомфорт, който може да варира от малки разногласия до големи скандали. Личните конфронтации се разпалват от време на време и по някаква причина, подхранвани от амбиция и желание за доказване пред другите.

"Петица жезли" се свързва с егоизъм, съперничество, ревност. В някои случаи вещае зачеване.

Здраве

Арканата символизира всички състояния, които са изпитание за силата на имунната система - от обикновена настинка до инфекция.

"Петица жезли" се свързва с рисковите фактори, които застрашават здравето ни и на този ден трябва да сме много внимателни.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес