Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за 10 юни за всички зодии

09 юни 2021, 19:40 часа

За 10 юни картите таро предсказват за всички знаци на зодиака настъпването на нов период в определена област от живота им.
Вероятно нещо ще промени отношението ви към някои неща и това е към по-добро. Животът продължава и е важно всичко да се движи напред.

Овен - Влюбените

Задава се „рокада“ в живота на Овена, която ще му позволи да промени отношението си към случващото се около него. 

Телец - Сила

За представителите на този знак картите таро предсказват разнообразен на емоции ден. Бъдете търпеливи и се опитайте да овладеете стреса.

Близнаци - Император

Време е Близнаците да се погрижат за вътрешното си състояние. Трудно е да постигнете хармония, но сега имате нужда от нея. Не се преуморявайте.

Рак - Въздържание

Не се фокусирайте върху стари оплаквания. Толкова често мислите за онези, които преди са ви пресичали пътя, че забравяте да се насладите на най-приятните събития в живота ви.

Лъв - Кралицата на жезлите

Опитайте се да бъдете по-малко взискателни към обкръжението си. Трудностите в комуникацията с околните не означават, че срещу вас се подготвя конспирация. 

Дева - Страница на чашите

Задават се някои промени. Ако реагирате адекватно, те ще са от полза за вас. Денят ще бъде изпълнен с изненади. Бъдете подготвени за всичко.

Везни - Малката аркана

Предстоят огромни промени към по-добро. Вероятно дълго сте чакали усилията ви да бъдат оценени. Радвайте се и се наслаждавайте - заслужавате го.

Скорпион - Двойка пентакли

Съсредоточете се върху недовършените бизнес начинания. Всъщност можете да ги завършите бързо и да си починете след това.

Стрелец - Асо пентакли

Ще получите много интересна оферта, която трудно ще откажете. Но е по-добре отново да претеглите плюсовете и минусите. Не бързайте да се съгласявате, може би ви очакват много трудности.

Козирог - Седемте меча

За вас денят ще е подходящ за успешен старт на печеливш бизнес. Със сигурност ще успеете, особено ако плановете и намеренията ви са свързани с финансовата сфера на живота. 

Водолей - Десетте меча

Задават се временни затруднения, които ще ви донесат неприятни емоции, но в същото време могат да ви закалят спрямо по-сериозни неприятности.

Риби - Acо жезли

Рибите се нуждаят от промяна, тъй като животът им е станал малко скучен и сив. Помислете какво ви пречи да продължите напред и от какво би си струвало да се отървете. Не се страхувайте да правите нещо, което досега не сте се осмелявали да направите. В противен случай може да осъдите себе си на безнадеждно съществуване.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес