Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ще стане, ако ти играе лявото око - какво е определила съдбата?

17 декември 2022, 20:15 часа

Нашето тяло представлява фин инструмент, който помага да разберем какво се случва в живота ни, в света около нас. За някои хора това е обикновено суеверие, а за други – знаци на съдбата. Според вярващите в тях, какво ли означава, когато „играе“ лявото ни око?

Ако „играе“ лявото око на жена

За нежния пол този знак носи добри новини. Скоро ще ви се случат радостни събития, които ще бъдат свързани с някаква придобивка: евентуално печалба, увеличение на заплатата, допълнителни доходи. Но може да бъде и печеливша сделка, например, с добра отстъпка или при изгодни условия. Възможно е това да бъде покупка, чакана дълго време.

Ако потрепва лявото око на младо момиче, което засега все още не е намерило сродна душа, това може да означава скорошна романтична среща, запознанство с интересен млад мъж.

Знаците на съдбата, които вещаят нещастия

Ако „играе“ лявото око на мъж

Ако потрепва лявото око на представител на силния пол, той в никакъв случай не бива да се отпуска – защото го очакват евентуални неприятности. Най-често финансови загуби. Това може да бъдат глоби, непредвидени разходи или дори най-банална загуба на портфейла.

Някои езотерици призовават да не свеждаме този знак само до финанси. Според тях загубата може да бъде във всяка сфера на живота. Например, любовницата може неочаквано да си тръгне или кучето да избяга, да се изцапа любимият костюм, или телефонният указател в смартфона внезапно да изчезне. Но експертите са съгласни в едно - загубите ще бъдат осезаеми, като може да се стигне до кардинална промяна в целия жизнен път.

5 знака, показващи, че човек ви е изпратен от съдбата

Ако „играе“ левият горен клепач

Когато потрепва левият горен клепач на мъж, това показва, че във вашата околна среда има източник на негативна, „лоша“ енергия. Трябва да помислите откъде може да дойде негативизмът спрямо вас и да се опитате да го изкорените от живота си. В повечето случаи човек ще трябва да спре или сведе до минимум всеки контакт с отделна негативно настроена персона или с група хора, чието въздействие може да бъде изключително вредно. Например, да напусне даден спортен отбор, политическа партия, да си смени работата; или пък, в края на краищата, да се откаже от досегашната си „приятелска“ компания, която може да излезе, че не е била чак толкова приятелска.

При жените, както и при „играенето“ на окото, потрепването на горния ляв клепач, има положително значение. Те трябва да очакват да получат нещо (пари, подаръци, покани), както и среща с приятели, роднини или интересни, привлекателни господа.

Знаци от съдбата, че ще ви се случи нещо хубаво

Ако „играе“ левият долен клепач

Потрепването на долният ляв клепач обещава проблеми както за мъжете, така и за жените. Поверието не дава недвусмислен отговор какви са причините за очакваните неприятности. Представителите на двата пола трябва да бъдат подготвени за трудности, кавги, конфликти, загуби и морално обезсилване.

За щастие, лошите последици от този неприятен знак може да бъдат смекчени. За да сторите това, е добре да прочетете молитва или да прекръстите окото си три пъти. Тези действия помагат да се неутрализира външното негативно влияние или поне да се намали неговият мащаб.

Тълкуване според часа

От голямо значение е времето от деня, когато лявото око „играе“.

Сутрин това може да е положителен знак – че през деня е възможно да получите хубави новини от приятели, или ви очаква приятна среща с любим човек.

През деня предвещава празник с много хора.

Ако окото „играе“ в късния следобяд, е по-добре е да не се занимавате с пари този ден, нито да се забърквате в съмнителни авантюри.

Вечерта действието на знака се прехвърля за следващия ден. Възможно е суеверието в случая да вещае вълнуващо любовно приключение!

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес