Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво издава линията на сърцето ви

13 ноември 2015, 14:02 часа

Погледнете внимателно дясната си ръка и вижте откъде започва линията ви на сърцето. Обикновено тя води началото си от мястото между показалеца и палеца. Намерете своя вариант и прочетете какво означава това.

A. Ако линията на сърцето води началото си под средния пръст, то вие имате всички качества на истинския лидер. Достатъчно разсъдливи сте , амбициозни, изпълнени с решимост и независими. Вероятно умеете да вземате правилни решения. Понякога обаче сте гладни с околните, тъй като предпочитате да давате любовта си на околните.

B. Ако линията на сърцето ви започва между показалеца и средния пръст вие сте много внимателни към хората и добротата е едно от основните ви качества. Хората с такава линия обикновено са предпазливи и малко нерешителни. При вземането на решения се водят от разума. Околните им се доверяват и споделят тайните си с тях.

C. Ако линията на сърцето ви започва под показалеца това говори, че сте много раним и чувствителен човек. Правите грандиозни планове и ги реализирате, но изисквате много от околните. При това сте склонни да се притеснявате не само за себе си, но и за своите близки и приятели.

D. Ако линията на сърцето ви започва между палеца и показалеца вие имате меко сърце. Притежавате търпение и умението да се радвате на живота. Околните ви наричат мечтател, но вие създавате хармония навсякъде и във всичко. Весел човек сте и сте любимец на хората.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес