Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво депресира всяка зодия

07 февруари 2022, 23:00 часа

Може да не знаете, но в повечето случаи това е нещо, свързано със зодиакалния знак, към който принадлежите.

Овен

Чувствате се притеснени всеки път, когато нищо не се върви както трябва в живота ви и депресията ви обикновено е свързана със скука.

Телец

Ще изпаднете в депресия, когато нещо не се окаже толкова перфектно, колкото сте планирали да бъде. Трудно ви е да приемете, че понякога трябва да се провалите, преди да успеете и не знаете как да се справите с поражението.

Близнаци

Близнаците имат подобни причини като Телците да се чувстват депресирани. Но вие сте дори по-екстремни от тях.

Буквално не можете да останете на едно място за дълго време. Трябва да пътувате и се нуждаете да изследвате нови хора и места като въздух за дишане. И никога няма да се максимално щастливи, докато не попаднете на някой със същите страсти като вас.

Рак

Когато преминавате през труден период, вместо да говорите за това с близките ви хора, вие изграждате стени около себе си и решавате да се справите сами с проблемите си. Това ви прави още по-депресирани.

Лъв

Задържането на обиди и миналите разочарования са това, което ви държи будни през нощта. Трудно ви е да приемете извиненията, които никога не сте получили, и да продължите, от онези, които са ви причинили зло.

Дева

Нещата, които ви карат да се депресирате, са вашето прекомерно мислене и прекомерен анализ. Искате всички и всичко около вас да е в идеален ред и веднага щом нещо не върви по план, го смятате за свой собствен провал.

Везни

Рядко сте депресирани, когато сте на претъпкани места. Но щом останете сами, ситуацията се променя.

Всичко това се случва, защото имате склонност да бягате от проблемите си.

Скорпион

За разлика от Везните, Скорпионите трябва да имат своето пространство и лично време, за да презаредят батериите си. И нещото, което най-много ви дразни, е да имате някой, на когото държите, но който е твърде привързан и който не ви позволява уединение.

Стрелец

Причината за вашата депресия обикновено е липсата ви на егоизъм. Вие сте емпат и просто не знаете как да игнорирате нечия болка или проблеми.

Козирог

Винаги трябва да държиш всичко в ръцете си и щом усетиш, че не си начело, започваш да изпадаш в паника. Само веднъж, плъзнете се по течението. Отпуснете се и вижте къде ще ви отведе животът. Да, в началото ще бъде трудно, но ще видите колко освобождаващо ще бъде това решение за бъдещото ви аз.

Водолей

Основната причина за вашата депресия са хората около вас. Когато спорите с някого, той обикновено ви разбира погрешно и вие не успявате да докажете своята гледна точка.

Риби

Ако принадлежите към тази зодия, вашата индивидуалност е едно от най-важните неща за вас. И въпреки че го цените, истината е фактът, че винаги се откроявате, ви депресира от време на време.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес