Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Раците до края на август?

16 август 2021, 23:00 часа

Нека видим какво могат да очакват представителите на зодия Рак до края на месец август: 

Раци, връзката на Слънцето и Меркурий в Лъв ще се случат във вашия втори дом. Този транзит ще синтезира енергия, подобна на огън, в действията ви със сиянието и красотата на Лъв във вас. Може да се почувствате като да се поглезите, като направите вълнуващи, но ненужни покупки. Влиянието на Меркурий също е доста академично, така че това ще бъде идеалното време да научите нов език или да се върнете към онлайн курс, който сте изоставили.

Хороскопът на Рак за месец август 2021 г. разкрива финанси, комфорт, екстравагантност, притежания, лукс, разходи, комуникативност, лекомислие, находчивост, финансова независимост. За Рака август 2021 г. е и месец за преоткриване на сетивата ви за физическия свят, признавайки баланса между вашите нужди и тези на другите.

Освен това Марс ще преминава през знака Дева през целия месец. Този транзит ще се извършва във вашия 3 -ти дом. Марс в Дева е страхотно разположение, тъй като ще ви даде по -тактичен и планиран подход към живота като цяло. Ако хванете най -положителната страна на тази енергия, много стремежи, които сте преследвали, но бяха забравени с възходите и паденията през последните няколко месеца, ще се появят отново. Този транзит ще добави по-бърза и интелектуална жизненост на Меркурий към начина, по който обработвате информация.

Марс също ще взаимодейства с транзита Близнаци-Северен възел, който започна през септември миналата година и завършва този декември. Може би сте останали между преосмисляне и пренебрегване на важни подробности. Може би сте се движили прекалено много, променихте решението си, без да установите солиден план, или може би избягвахте напълно планирането напред.

Новолунието този месец на 8 август беше в знака на Лъв, който се случва във вашия 2 дом. Това ще направи всички тези теми на финансовото изобилие много присъстващи в съзнанието ви. Това може да ви накара да се притеснявате, ако нямате толкова пари, колкото искате. Все пак това ще ви накара да започнете да преосмисляте своите желания и нужди, за да измислите начини да излезете от мястото, където сте - ако не сте доволни от настоящото си положение. Уран, който прави бавен и стабилен транзит през 11 -ти дом, ще квадратира това новолуние. Това показва по -голям капацитет за прекъсване на нездравословни модели. Може да придобиете чувство за яснота как сте работили срещу себе си по тези въпроси.

С всички тези мисли и теми, породени от новолунието, сключването и изпълнението на вашите планове ще започне да се оформя на Пълнолуние до 22-ри август. Има обаче шанс да продължите да чувствате разединение между вашите желания и вашите ресурси. Това е необходима част от пътуването на всеки и не само вие се чувствате по този начин. Трябва да се научите да давате приоритет и да се питате: „Какво ми трябва първо, за да проявя това, което искам в реалността?“ Нищо не е невъзможно или непостижимо, но не можете да имате всичко наведнъж; в противен случай животът би бил много скучен. Алтернативно, трябва да сте наясно с това, което наистина искате да бъде част от вашето истинско аз, или всъщност е част от социална конструкция на щастието.

Източник: knowinsiders.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес