Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво бъдеще разкриват линиите на китките ви

06 юли 2021, 18:45 часа

Хората обичат да надзъртат в бъдещето. Понякога нещата се сбъдват с абсолютна точност. Друг път пък се разминават съществено от очакванията ни. Но има някои показатели, които могат да ни подскажат детайли от нашето бъдеще. Важно е да бъдем в крак с времето и да се развиваме във възходяща посока. Промените, които ни очакват, е добре да знаем как да ги посрещнем, за да нямаме трудности след това.

Ако се вгледате в линиите на китката на ръката си, можете да разберете малко повече за това, което ви очаква в бъдеще.

Погледнете вашата китка от вътрешната й страна. Там ще забележите няколко линии. Сега е време да се запознаете какво ни казват те.

Първа линия на китката

Това е линията на здравето. Тя е много важна и дава ценна информация за живота ни. Когато линията е права и непрекъсната, това е страхотен знак. Той показва, че вашият живот ще бъде дълъг и ще се радвате на отлично здраве.

Когато линията ви е по-слаба и се прекъсва на места, това е признак, че е нужна промяна на живота ви. Трябва да направите нещо за себе си, за да се чувствате по-здрави и по-енергични. Да премахнете негативизма, който ви е обзел и да се заредите с позитивна енергия.

Когато първата ви линия се прекъсва повече от един път и стига до основата на вашата длан, това е предшественик на трудности и проблеми с плодовитостта и при двата пола.

Втора линия на китката

Втората линия на китката е линията на успеха. Тя прилича на първата, защото има сходна форма като дълбочина и големина. Това е линията, символ на материалния успех в живота. Тя показва дали ще сме богати и в каква степен. Когато тази линия е дълбоко изразена и права, вие ще се радвате на финансово благополучие

Ако линията се прекъсва и е по-слабо изразена, но пък другите линии са различни от нея, това е знак, че когато сте млади, можете сами да преодолеете трудностите и да постигнете успешно бъдеще и кариера.

Когато втората линия е прекъсната и разделена, това е показател за финансов спад. Трябва да се потрудите повече, за да възстановите вашите финансови средства.

Трета линия на китката

Третата линия на китката показва влиянието Тя олицетворява вашето социално благоденствие. Има хора, на които тази линия липсва. Но ако я имате и тя е права и различна от другите, това е гарант за постигането на успехи през целия ви живот. Очаква ви слава, издигане в обществото, високи позиции в работата. Не е изключено да живеете до дълбоки старини.

Четвърта линия на китката

Четвъртата линия е линията на силата. Тя отсъства при доста хора, но ако я имате, тя е с подобна характеристика като третата линия. Символизира дълголетието

Когато тя се вижда ясно, това е признак, че ще имате силно социално присъствие и ще създадете здраво и многолюдно семейство.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес