Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви тъмни черти от характера ви разкрива Марсовия ви знак за вас?

03 декември 2021, 19:30 часа

Планетите отговарят за различни аспекти от характера и личността ни. Марс като планета на активността, енергията и на действието разкрива скритите ни желания, нещата, които ни вдъхновяват и разпалват страстта ни, откъде черпим енергията си и как се справяме с негативни чувства като гняв, завист, агресия.

Ако не знаете кой е вашият марсов знак, може да го изчислите лесно чрез пресмятане на наталната карта. Марсов знак ще рече положението на планетата Марс в рождената ви карта, където тя заема положение в някой от зодиакалните знаци. Можете да разберете къде е вашият Марс чрез онлайн програма, създадена специално за целта. След като откриете марсовия си знак, може да разгадаете тъмните страни на характера – вашия или на човека до вас.

Овен

Прямотата ви маскира и крие избухлив нрав, труден характер, импулсивност. Страстни завоеватели, когато избухнете, може тежко да раните с думи. Тази невъздържаност е дълбоко скритата ви тъмна тайна от характера, която се стремите умело да прикривате.

Телец

Тъмната страна на характера ви е свързана със стремежа към удоволствие на всяка цена и във всеки аспект – удоволствие от храната, от плътта, от работата. Може да бъдете много лукави и търпеливи в стремежа си да постигнете набелязаното удоволствие. Най-чувствителният марсов знак сте и се стремите не само да получавате удоволствие, но и да давате.

Близнаци

Адаптирате се така умело и прикрито към средата и времето, че често може да се проявите като лицемери. Не са ви чужди и агресията, и мръсните игри като средство за постигане на целите.

Рак

Дълбоко в себе си сте конфликтна личност в семейството и на работното място. Често ви доставя удоволствие да се скарате с някого, за да ви олекне и да разпуснете. Скандалът ви прави спокойни и е средство за почивка и релакс за вас, но не и за хората около вас, който натоварвате с тази тъмна черта от характера ви. Енергията ви е първична, сурова, не умеете да я насочвате в правилната посока.

Лъв

Силната амбиция и стремежът към победа на всяка цена ви карат да потъпквате чувствата и емоциите на другите, които срещате по пътя си и считате за конкуренция. Нравът ви е избухлив, когато има причина за това. Харизмата и енергията ви привличат хората, печелят сърцата им, за да ги ударите в гръб, ако ви предизвикат. Не прощавате унижение.

Дева

Вие сте целеустремени и амбициозни. Съумявате дълго да прощавате, преглъщате и потискате гнева си, но, когато му дадете воля, поразява всичко по пътя ви и се помни цял живот. Успявате с няколко изречения да съсипете всеки.

Везни

Тъмната тайна във вашия характер е ужасът, с който се сблъсквате, когато трябва да взимате решения. Не умеете да правите избор. Бягате от него и от отговорността, която го  следва. Често сте склонни да се подмазвате на хората, тъй като държите да ви харесват, както и да имате добрите взаимоотношения с всички.

Скорпион

Вие сте просто стихия, способна да разруши нечий живот или свят, ако само ви настъпят и ако само пожелаете. Амбициите ви могат така да ви обсебят, че да допуснете и саморазрушение.

Стрелец

Тъмната тайна от характера ви е липсата на търпение. Искате всичко тук и сега. Острият ви език нанася дълбоки рани, а липсата на самоконтрол води до изчерпване на енергията ви, тъй като не я насочвате в правилната посока, а е разпилявате.

Козирог

Привидно уравновесени, вие къкрите дълбоко под повърхността като вулкан и когато изригнете, помитате с гнева и агресията си всичко по пътя. Тъмната ви тайна е отмъщението – преследвате докрай жертвата, за да постигнете възмездието, което считате за правилно.

Водолей

Тъмната ви страна е инатът. Тропането с крак и стремежът за постигане на намисленото  и своето независимо дали сте прави, или грешите, е типично за вас. Гневът ви е унищожаващ, макар рядко за избухвате.

Риби

Тъмните ви страни са опасни – не контролирате гнева си и той лесно може да премине във вербално или физическо насилие. Пасивни сте в останалите аспекти от живота си и се носите по течението, което е друг съществен минус, лишаващ ви от успех в семейството и работата.

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес