Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви тайни на кармичното почистване ще променят живота ви към по-добро?

07 август 2024, 21:21 часа

Всеки от нас в даден момент е изправен пред необходимостта да се отърве от неща, които вече не са необходими, но е жалко да ги изхвърлите. Въпреки това, за да продължите напред с положителна нагласа и желание да промените живота си към по-добро, е важно не само да почистите дома си, но и да изчистите кармата си. Съществуват пет прости стъпки, които ще ви помогнат да направите това.

Какво е кармично почистване, което променя живота?

Стъпка 1: Прегледайте гардеробите си и се отървете от ненужните вещи

Първата стъпка към прочистването е да се отървете от излишното. Прегледайте гардеробите си и с твърда ръка изхвърлете всичко, което вече не ви носи радост. Това може да са стари дрехи, обувки или предмети от бита. Освобождаването от тези неща ще ви помогне да се освободите от застоялата енергия и дори ще подобрите финансовото си състояние. Благодарете на всяко нещо за неговото обслужване - това е важна стъпка в кармичното прочистване. Вселената ще чуе вашата благодарност и ще ви отвърне със същото.

10 начина да изчистите кармата си, за да дойде отново късмета в живота

Стъпка 2: Изперете завесите

Завесите са своеобразна бариера между вашия дом и външния свят. Измийте ги и ще забележите как става по-лесно да дишате в дома си. Свежите завеси насърчават чистата енергия, която тече в дома ви през прозорците и вратите ви. Това не само ще подобри атмосферата в дома ви, но и ще помогне за поддържане на положителната енергия.

Стъпка 3: Избършете подовете и прозорците с парична вода

За да създадете „парична вода“, вземете 27 стотинки и ги изплакнете в солена вода, за да премахнете негатива. След това поставете монетите на дъното на кофата и добавете вода. Оставете да кисне около половин час. Докато почиствате, кажете: „Измивам щастието в къщата с парична вода, спасявам се от неприятности.“ Избършете праха със смес от ароматни масла, за да привлечете благополучие и спокойни мисли. Приятната миризма ще ви помогне да намерите хармония и спокойствие.

5 начина да изчистите кармата си

Стъпка 4: Проветрете всяка стая

Отворете прозорец във всяка стая и оставете свежия въздух да влезе в дома ви. Това ще помогне да се отървете от остатъците от застояла енергия и ще запълни къщата с нова, свежа сила. Свежият въздух спомага за обновяване на атмосферата, създавайки условия за положителна промяна.

Стъпка 5: Купете нова покривка за масата

Завършете процеса на обновяване на вашето пространство, като купите нова покривка. Не забравяйте да я изперете и изгладите старателно преди употреба. След това запалете свещ и я изчакайте да изгори върху покривката. В този момент психически простете на всички, дори на тези, които са ви обидили. Огънят символизира пречистване и изцеление. Прошката е ключът към положителната промяна, защото изпитанията, през които преминаваме, са ненаучени уроци от миналото. Те ни помагат да станем духовно по-силни в този живот.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес