Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са Рибите спрямо кръвната си група?

13 юли 2021, 09:20 часа

Нека видим какви са представителите на зодия Риби спрямо своята кръвна група: 

Хората Риби от кръвна група "А" са меки и сдържани, не обичат конкуренцията и имат романтичната страна на Рибите и практичната страна на хората от кръвна група "А", като по този начин могат да уловят вдъхновението на Рибите в реалния свят. С богат и сантиментален вътрешен свят те обичат да мислят и са склонни да бъдат талантливи в литературата или философията. 

Хората Риби от кръвна група "B" подчертават свободната страна на хората от кръвна група "B", но не биха го показали толкова ясно. В повечето случаи те биха свършили добре работата, дори ако не се интересуват от нея. Една от характеристиките им е, че те няма да разберат какво наистина харесват, докато не станат достатъчно възрастни. Младите Риби от кръвна група "В" често са объркани и не обичат да мислят твърде много. Затова те трябва да научат повече видове знания, за да се обогатят, преди да намерят правилната посока. 

Хората Риби от кръвна група "0" са доста състрадателни, ентусиазирани, деликатни и замислени и не биха се интересували дори усилията им да не бъдат възнаградени. С дух на служба и саможертва те придават малко значение на материалното и годни да бъдат на по-ниски позиции като секретар, сервитьор и друга подобна работа. 

Хората Риби от кръвна група "АВ" са меки, сантиментални и мечтателни, но имат спокойната страна. Те трудно могат да командват другите поради ограниченото желание за лидерство. Подходящите работни места са за тях актьори, писатели, сценаристи, морски биолози, модни дизайнери, певци и др.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес