Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са жените от зодия Риби - ето какво ги изкарва от кожата им

01 декември 2022, 06:40 часа

Тези характеристики често вбесяват обкръжението на знака.

Знакът Риби е надарен с много добродетели. Това са чувствителни, разбиращи хора, надарени със състрадание, както и значителни творчески способности. Въпреки това, при всички положителни черти на знака, понякога е трудно за хората, които общуват с Риби, да понасят техните недостатъци. Астрологът открои основните от тях.

Повечето характеристики на този знак, както положителни, така и отрицателни, са свързани с покровителството на Нептун. Тази мистериозна планета се свързва с мистиката и подсъзнанието. Именно поради нейното влияние Рибите са надарени с най-силната интуиция сред знаците на Зодиака. Това качество, заедно с впечатлителността и много силното преживяване на всички емоции, прави знака уязвим и чувствителен. Трудно е да се издържи такова напрежение, затова, за да не се притесняват така, повечето от родените под това съзвездие някак си се ограждат от света около тях, понякога дори без да го осъзнават. Това е причината за досадните недостатъци.

Рибите са свикнали да действат според интуицията и вътрешното им състояние, така че не са склонни да изпълняват задълженията си - не искат, принудени са. Друг недостатък следва от това: знакът не винаги изпълнява обещанията си. По-точно, той може да обещае повече, отколкото може да направи, поддавайки се на духовен импулс - емоциите и навикът, развит за защита, да не възприема реалността обективно, няма да му позволят да оцени правилно възможностите си. Това може да вбеси другите и да създаде репутация на „празнословие“ сред представителя на знака, въпреки че това изобщо не е така.

Желанието да се избегнат задължения също кара Рибите да бягат от отговорност. В случай на проблеми, те често могат да изчакат, докато изчезнат сами. Или игнорирайте нещо, което все още не причинява неудобство, до появата на видими последствия. Обикновено тази черта е свързана със здравето на самата зодия, но често се простира и в области на работа, живот или взаимоотношения - което определено пречи на хората до Риби.

Рибите мразят пристрастяването или по-скоро зависимите. Рибите са особено бесни на алкохолиците. В същото време, самата млада дама Риби, я довежда до състояние на яростна лудост като види алкохолици. Това я изкарва извън кожата й.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес