Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви обеци да изберете, за да привлечете щастие и любов

27 април 2022, 10:52 часа

Обeците не са просто бижу. Те носят специфична енергия и са в състояние да повлияят на съдбата на своята притежателка. Но в случая става въпрос единствено за накитите от благородни метали - злато или сребро, както и за обеците, инкрустирани с камъни.

Същевременно различните метали и камъни влияят на притежателя си по различен начин. Според езотериците камъните и металите условно се разделят на три ключови елемента: огън, земя и вода.

Как да изберем правилно обeци?

Щит срещу зли очи: "водни" обeци

Камъни: йолит, флуорит, яспис, опал, сапфир, кварц, циркон.

Метал: сребро.

Тези обeци ще "отмият" цялата негативна енергия от вас - било то клевета от завистлива приятелка или колеги. Езотериците съветват всяка жена да има обeци с камъни от водната стихия. Влиянието им се усеща особено силно на важни събития като сватба, рожден ден или погребение. По правило на тези събития се събират голям брой хора и енергийното ви поле може да отслабне.

За самочувствие: "земни" обeци

Камъни: тигрово око, тюркоаз, топаз, смарагд, нефрит, диамант, аметист и аквамарин.

Метал: без значение.

Камъните на земния елемент ще ви помогнат да се успокоите и да повишите самочувствието си.

Ако те са в успокояващи цветове като зелено или синьо, ще допринесат за заглушаване на чувството на страх и паника.

Добре е обeците със земни камъни да се носят на спокойна семейна вечеря или служебна среща, особено ако другият партньор е доста нервен.

С тяхна помощ можете да подобрите и личния си живот. Ако съчетаете правилно бижутата с огнени и земни елементи, ще привлечете любовта. А ако вече имате любим човек, те ще ви помогнат да запазете любовта си завинаги.

НАУЧЕТЕ КАКВИ ОБЕЦИ ДА ИЗБЕРЕТЕ, ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ЛЮБОВ

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес