Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква е реакцията на КОТКИТЕ, ако човек с негативна енергия прекрачи прага на дома ви

09 март 2022, 13:05 часа

От край време се знае, че котките са специални животни, които успяват да уловят негативната енергия. Ако човек с лоши мисли прекрачи прага на дома ви, то домашното животно тутакси ще промени своето поведение.

Още от Древен Египет е известно това, че котките имат „шесто чувство“ и неслучайно са били толкова ценени.

Как котките усещат негативната енергия?

Известно е, че сетивата на животните са много по-развити от тези на човека. Зрителната острота на котките е много по-висока, отколкото на човек. Животното усеща човешката енергия. Дори вие да не я усещате, за животното отрицателната енергия няма как да остане незабелязана и то подсказва за това чрез своето поведение.

Знаете ли, че котките могат да имитират човешки глас?

Когато животното усети неприятел, в началото започва да го гледа внимателно, като че ли го хипнотизира. След това рязко се отдалечава от него и страни през цялото време, спазвайки дистанция. Възможно е още да започне да тича в кръг и по този начин се опитва да сигнализира, че намеренията на човека не са добри.

В такъв момент, ако се опитате да доближите домашното животно, не е изключено да започне да съска, да ви удари с лапа или да извие гърба си. Ако въпросният човек с лоша енергия често посещава дома ви, котката ще развие силна враждебност към него и това няма да остане незабелязано.

Важно е обаче да се знае, че негативната енергия може да бъде внесена в дома не само с присъствието на човек, но и чрез дрехи. Котките ще реагират на това. Ако усетите рязка промяна в поведението и настроението им, замислете се дали не е време да разчистите гардероба си, за да се отървете от отрицателната енергия.

Когато източникът на лоша енергия изчезне, котката отново става общителна и привързана към стопаните си!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес