Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как зодиите от Везни до Риби показват гнева си?

24 юни 2021, 14:55 часа

Вече видяхме как част от зодиите се ядосват. Сега е време да продължим с разглеждането на останалите знаци и по-точно как зодиите от Везни до Риби показват своя гняв: 

Везни: Кипящ гняв

Има ли нещо, което Везните мразят повече от конфронтацията? Не много. Не обичате да показвате гнева си, тъй като смятате, че това не е особено привлекателна емоция. Също така често не върви много добре с вашата очарователна и привлекателна персона. Докато обичате да се опитвате да бъдете над гнева, понякога не можете да се откажете от това и в крайна сметка ще загубите хладнокръвие. Но когато го загубите, вие наистина вярвате, че какъвто и начин да изразите изблика си, е най-добрият възможен начин. Везните имат начин да оправдаят всичко - дори когато е срив.

Скорпион: Брутален гняв

Скорпионът не се разгневява лесно, но когато сте вие, хората трябва да направят всичко възможно, за да се измъкнат от вашата огнева линия, защото сте страшни, когато сте ядосани. Вашето смрадливо око ще изтръпне по гръбначния стълб на никого, а саркастичните неща, които казвате, когато сте ядосани, са брутални. Вие не сте знак, който прощава и забравя, и никога не можете просто да го пуснете, когато се ядосате. Хората трябва да се пазят от яростния Скорпион - защото емоционалното унищожение, което нанасяте, не е красиво.

Стрелец: Огнен гняв

Стрелецът се управлява от огъня, така че има смисъл, че можете бързо да пламнете. Използвате думите си, когато сте ядосани, но това не прави по-малко болезнено за околните. Ако някой ви разстрои, не е различно да го откажете незабавно - както в социалните медии, така и в реалния живот, тогава първо се справете с гнева. Най-добрият начин хората да се справят с вас, когато сте ядосани, е да ви отстранят, тъй като имате склонност да се отклонявате достатъчно, за да забравите защо сте били толкова разгневени.

Козирог: Разрушителен гняв

Козирозите приемат гнева много сериозно и обикновено не го изразявате, освен ако не бъдете докарани до вашите граници. Известно е, че разбивате всичко, което ви е удобно, и нарязвате някого с критика, когато му се даде възможност. Ще кажете, че хората са ви разочаровали, вместо да изразяват колко сте ядосани на тях, така че хората не бива да позволяват на спокойното ви поведение да ги заблуди. Когато сте изгонени до изблик, това е толкова извън характера, че ще шокирате всички около вас.

Водолей: Тих гняв

Водолей, обикновено сте много хладни и отнема много, за да ви побеснее. Когато Водолеят ви е ядосан, не очаквайте да говорят с вас известно време, защото първата им линия на защита е да осигурят на хората тихото отношение и след това да се качат в колата си, за да се придвижват, докато се почувстват по-добре. Ще се опитате да игнорирате източника на вълнението си дълго време, понякога възможно най-дълго, надявайки се, че в крайна сметка ще успеете да се охладите. Ако не можете, ще влезете в режим на крайно вбесяване и накрая ще си изгубите нервите. Въпреки че, може да разтоварите всички негативни чувства, които сте изпитвали, пак може да ви отнеме известно време, за да започнете да говорите отново с приятели.

Риби: Емоционален гняв

Рибите са постоянно в чувствата си и това е хубаво, защото означава, че не се ядосвате много често. Но когато се ядосате, можете да бъдете направо ужасяващи, въпреки че единственият човек, на когото сте склонни да се нахвърлите, сте вие ​​самите. Когато сте в разгара на яростта, можете да станете насилствени, саморазрушителни и вашите живи въображения да станат пълни с драмата. След като гневът ви премине, имате нужда от сериозно самотно време, за да излекува сърцето ви.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес