Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се разделят представителите на зодия Риби?

24 ноември 2022, 21:15 часа

Етап първи. Изумление

Зодия Риби са меки, търпеливи и не се проявяват с особена жестокост. Когато се влюбят, те могат да затворят очите си за много, много дълго време за нещо, от което Телецът отдавна би се скрил в храстите, а Козирогът би изпратил протестна нота до съда в Хага.

Затова, когато Рибите видят нещо в любим човек, което на теория би трябвало да ги шокира и отблъсне завинаги от него, те плътно затварят очи и уши, та дори и уста.

Етап втори. Протест

Когато има все повече и повече от това, което кара Рибите да се чувстват зле, Рибите изразяват предпазлив протест.

Рибите не обичат да протестират. Обичат всичко да е мирно и спокойно. Ето защо, когато има все повече и повече протестни ситуации, Рибите започват да се чувстват неудобно и смутено.

Най-упоритите зодии на Зодиака

Трети етап. Защита

На този етап Рибите предпазливо започват да намекват наоколо, че нещо не е наред с партньора.

Трупат в себе си, но за тях партньорът е най-добрият, най-идеалният, има сривове, да, така е, но да вървят по дяволите?

В този момент те прегръщат партньора си по-силно, защитавайки го от всички на света.

Защо е трудно да разберете зодия Риби

Четвърти етап. Раздразнение

На този етап, неусетно за себе си, Рибите започват да се дразнят вече от обекта на загриженост. 

Те отговарят на раздразнението с реципрочно раздразнение, плетеницата от агресия се заплита и ако нищо не се промени, Рибата преминава към много грозен и неочакван етап: отмъщение.

Етап пети. Отмъщение

Рибите, които са натрупали много гняв, стигат до някаква емоционална безизходица: внезапното изхвърляне на всичко, което се е натрупало към партньора, е невъзможно и им се струва несправедливо и глупаво, внимателните намръщения, повдигането на рамене вече не работят, партньорът все още е сляп и глух за страданието на Рибите, отговорът на безразличието е груб.

10 причини, поради които зодия Риби са трудни, но толкова обичани

Тогава Рибите започват да удрят по възпалените места. Все още обаче не коментират нищо. Партньорът вместо любящ приятел изведнъж става грубиян с леден поглед. Където имаше усмивка, сега има подигравка, вместо прегръдки - безразличен гръб, вместо помощ - някакъв изтънчен тормоз, сякаш случайно, не можете да намерите грешка, но това не наранява партньора - сега той постепенно преминава през всички кръгове на ада от страх до ярост, завършва всеки от които е безпомощност. Рибите от съвсем нормални хора в този момент леко се превръщат в садисти, но се смущават от факта, че сега не страдат те, а някой друг. Това е необичайно за тях и отново смущаващо, и те не знаят как да го спрат, и е страшно.

Но благородните и меките Риби все пак накрая спират своите отмъстителни ескадрони, за да видят дали нещо не се е променило в дома им.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес