Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как обеците променят съдбата на всяка жена?

07 ноември 2021, 08:25 часа

Много е важен правилният избор на обеци. И тук не става въпрос толкова за външния вид на жената, която ги е сложила, а за енергийната стойност, която те носят.

Трябва да уточним, че не всички обеци имат магически свойства. Според експерти, пластмасовите бижута няма да помогнат, например, да се предпазите от зли очи. Най-добре е да се сдобиете с бижута от благородни метали - злато или сребро - или бижута, украсени с камъни.

В същото време различните метали и камъни имат различно въздействие върху собственика си. В зависимост от нивото на влияние, продуктите са разделени на три ключови елемента: огън, земя и вода.

За да привлечете мъж: „огнени“ обеци.

Камъни: рубин, ахат, цитрин, кехлибар, гранат, оникс

Метал: злато

В този случай самият елемент говори сам за себе си. Тези обеци подхождат на собствениците на ярък характер, активни и силни. Те даряват с мощна енергия и добавят енергия за целия ден. Бижутата ще бъдат само за дами, които имат бизнес и са постоянно потопени в него. Също така, „огнените обеци“ имат силни любовни свойства. С тях една жена изглежда желана и привлича повече вниманието на мъжете.

Експертите предупреждават да не носите такива бижута през цялото време: в зряла възраст рискувате да останете без партньор и да изживеете живота си сами. Има вероятност с годините вашият характер само да се влоши, по-често ще изпитвате агресия и нервност за дреболии.

Срещу магии: „водни“ обеци

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ СИЛИ НА ОБЕЦИТЕ ТУК

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес