Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

18 април 2024, 21:11 часа

Почти всеки човек рано или късно си задава въпроса: как да увеличи доходите си. Има доста различни методи и изборът на правилния може да бъде труден. Ето как нумерологията може да помогне да подобрите финансовото си състояние.

Разберете своя паричен ресурс по дата или месец на раждане

В нумерологията съществува понятието "матрица". Това е набор от лични индикатори - кодове и енергии. Те от своя страна могат да помогнат на човек да направи живота си по-добър и да привлече по-високи доходи в него. 

Родени през януари или 1-во число на всеки месец. Парите са в полза на родените на тези дати. Трябва да сте на лидерска позиция, да бъдете лидер и да правите нещо съвсем ново. Успехът е неизбежен, ако човек вярва в себе си и плановете си.

Родени през февруари или 2-ри ден от всеки месец. Това са родени дипломати с невероятна интуиция. Те виждат хората, знаят как да мотивират, установяват контакти с всеки и фино влияят на случващото се.

Родени през март или 3-ти или 30-ти ден от всеки месец. Харизматичните лидери са решителни, мъдри и грижовни. Родените в тези дни имат безупречен вкус, те преобразяват всичко около себе си. Важно е да спрете да контролирате всичко, за да допуснете други пари в живота си.

Родени през април или 4-ти или 31-ви ден от всеки месец. Такива хора са пълни с енергия и лесно успяват да заемат ръководни позиции. Развитието на техния бизнес или политика са идеални области за тях. Важно е да се научите да действате по-меко с хората, за да постигнете добри резултати.

Родени през май или 5-ти или 23-ти ден от всеки месец. За родените на тези дати е много важно да получават нови знания и да ги споделят с другите. Ако развият своите говорни умения и приемат другите такива, каквито са, те могат да спечелят много.

Родени през юни или 6-ти или 24-ти ден от всеки месец. Такива хора са изпълнени с красота и празнична атмосфера цари около тях. За да увеличат доходите си, те трябва да обичат себе си и да приемат напълно света около тях.

Родени през юли или 7-и или 25-и ден от всеки месец. Родените по това време са много мобилни и лесно постигат целите си. За да подобрят живота си, те трябва да желаят, а не да правят нещо насила.

Родени през август или 8-и или 26-и ден от всеки месец. Закон, правила, яснота - това е за тях. Такива хора могат да помогнат на другите да разберат живота си; те имат остър усет за този свят. Успехът може да бъде постигнат чрез разбиране на собствения ви опит - защо се случват точно определени събития.

Родени през септември или 9-и или 27-и ден от всеки месец. Мъдростта на такива хора е невероятна, те могат да излекуват душата и тялото на друг човек. За постигане на целите им е важен контакт с природата, придобиване на нови знания и възможност да споделят опита си с другите.

Родени през октомври или 10-и или 28-и ден от всеки месец. Това са невероятно лесни за комуникация хора, които могат да донесат късмет само с присъствието си. Колкото повече лекота и увереност имате, толкова по-лесно е да получите това, което искате.

Родени през ноември или 11-и или 29-и ден от всеки месец. Удивително силни хора, способни да направят повече от другите. Те могат да извършват няколко дейности едновременно и да им се наслаждават. Ако работата е радост, тогава те ще успеят.

Родени през декември или 12-ти ден от всеки месец. Родените в тези дни са креативни личности, способни да създадат нещо ново. Докато правят това, което обичат, те трябва да се научат да защитават границите си и да отказват.

Нумерология: Когато давате пари назаем, избягвайте напълно тези числа?

Струва си да се споменат следните дати:

13. Родените на тази дата могат да променят живота на други хора. За да постигнат целите си, те се нуждаят от екстремност, опасност и ефект на новост.

14. Хора, които могат да правят добри пари от хобитата си. Кариерата в актьорството, изкуството или дизайна е идеална за тях.

15. Парите са за тях. Такива хора се характеризират с енергична сила, естествена привлекателност и способност да продават. За да растат доходите, те просто трябва да мислят по-малко за това.

16. Опитът на родените на тази дата може да се превърне в мотивация за други хора. Те трябва да се научат да се откажат от миналото.

17. Това са родени знаменитости. За да постигнат успех, те трябва да бъдат креативни, да развият максимално своите таланти или да станат лечител или лекар.

18. Хора с много силни инстинкти. Те могат да се занимават с езотерика, да разкриват тайни и да вдъхнат живот на фантазиите си. Важно е да работите със страховете и да се научите на позитивно мислене.

19. Харизматични, ярки и позитивни хора. Техните ярки таланти вдъхновяват и мотивират. Необходимо е да си почивате навреме, а също и да се научите да блестите за всички.

20. Такива хора могат да се занимават с енергийни практики и лечение. Имат много развита интуиция. Родените на тази дата трябва да предадат на другите законите на Вселената и връзките със семейството си.

21. Родени полиглоти, надарени със специална мъдрост и талант на преговарящ. Лесно постигат финансови цели. Важно е да помагат на хората в глобален смисъл.

22. Много свободни хора, за които е важно да пътуват. Дистанционната работа и възможността за редовно рестартиране биха били идеални за тях. Духовните практики и наставничеството ще донесат успех.

Изчислете своя финансов код

Финансовият код в нумерологията е четирицифрено число, което се изчислява по дата на раждане. Използвайки тези числа, можете да привлечете пари в живота си.

Пример за изчисляване на вашия собствен финансов код по дата на раждане 08/12/1988

Трябва да съберете числата на рождените дни: 1+2= 3 . Ако получите двуцифрено число, трябва да съберете тези числа, за да получите едноцифрено число. Това ще бъде първата цифра от кода.

По същия начин събираме числата на месеца на раждане: 0+8= 8 . Получихме второто число.

Сумираме числата на годината на раждане по същата схема: 1+9+8+8=26. Още веднъж събираме числата, докато получим едноцифрено число: 2+6= 8 . Това е третото число.

За да получите четвъртата цифра от кода, трябва да съберете резултатите: 3+8+8=19; 1+9=10; 1+0= 1 .

Оказва се, че финансовият код на родените на 12 август 1988 г. е 3, 8, 8, 1.

За да стартирате енергията си за богатство, можете да следвате няколко прости стъпки:

Напишете числата върху банкнота и я оставете в портфейла си;

Задайте ги като ПИН код или парола;

Напишете кода на визитката си.

Важно е да се възползвате максимално от кода, който получавате във вашия финансов и бизнес живот. Разбира се, най-добре ще работи, ако самият човек е доста активен.

Нумерология на парите: Какво е това и как да изчислите своя паричен код

Проучете влиянието на кармата върху финансовото състояние

Нумерологията включва изпълнение на кармични задачи за настоящи и минали животи. Само личната натална карта на човек може да ви каже повече за това. Ето няколко съвета за подобряване на кармата за привличане на пари:

Честност, почтеност и справедливост. Важно е да уважавате границите и интересите на другите хора и да не ги нарушавате. Това ще бъде ключът към доверието, което е необходимо и в бизнес отношенията.

Безкористна помощ на другите. Благотворителността и добротата са качества, които ще бъдат „плюс в кармата“ на всеки човек. Важно е да помагате от сърце и да не очаквате материална награда.

Внимателност – Важно е да се съсредоточите върху настоящето. Това ще ви помогне да изберете решения за увеличаване на доходите си.

Позитивно мислене. Отрицателните мисли и емоции пречат на привличането на пари. Важно е да избягвате подобни прояви и да се научите на положително отношение към живота.

Саморазвитие. Постоянният растеж и развитие на вашите умения е най-важният компонент на финансовия успех. Богатият човек постоянно се стреми към повече.

Сега има много възможности да увеличите доходите си. Всеки може да избере пътя, който му е най-подходящ. Не бива обаче да забравяме, че без лично участие и активност човек няма как да постигне това, което иска. Трябва редовно да се ангажирате с развитието си и да си поставяте нови цели - тогава парите винаги ще се увеличават.

източник: https://www.marieclaire.ru/horoscopes/kak-uvelichit-dokhod-s-pomoshyu-numerologii-3-soveta-kotorye-rabotayut-bezotkazno/

 

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес