Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да си пожелаете нещо в 12-я час на старата година?

31 декември 2023, 11:19 часа

Изгарянето на бележки и изпиването на пепелта с шампанско е най-популярният начин да си пожелаете нещо по време на звъна на камбаните за Нова година.

Ако вече сте изпробвали този метод върху себе си и той не е проработил, тогава има други възможности да си пожелаете желание по време на Нова година.

Стол

Трябва да застанете на стола, на който сте седели цяла вечер преди Нова година. Трябва да станете по време на звъна на часовника. В същия момент си кажете най-съкровеното си желание и си представете как сте се озовали в мечтите си. Например, тръгнали сте на екскурзия до желаната от вас страна, карате нова кола или влизате в нов апартамент. Колкото по-ясно си представяте себе си в различна роля, толкова по-голяма е вероятността желанието ви да се сбъдне.

Любовни пожелания за Нова година, които ще стоплят и най-коравото сърце

Бележка

Вземете празна бутилка шампанско. Обикновено има много от тях близо до масата на Нова година. Когато камбаните ударят, трябва да вземете лист хартия и да напишете всичките си желания върху него. Докато часовникът удари 12, сгънете хартията и я поставете в празна бутилка от шампанско. Запечатайте я и я поставете в далечния ъгъл на шкафа - до 12 месеца желанието ви ще се сбъдне.

Възглавница

Подгответе 12 различни бележки. По време на звъна на часовника напишете върху тях 12 желания. Една бележка - едно желание. Докато камбаните озвучават пристигането на Нова година, навийте бележките и ги поставете под възглавницата си. Сутринта на 1 януари изтеглете една от бележките. Желанието, което се паднете, определено ще се сбъдне.

Как да си пожелаем неща за Нова година, така че да се сбъднат?

Свещ

Преди празника купете свещ. Може да е красива и новогодишна, а може и много обикновена. Вземете този, който ви привлича. Използвайте клечка за зъби или нож, за да напишете вашето желание върху свещта и запалете свещта в новогодишната нощ. Ако престои до края на празника и изгори напълно, значи желанието ще се сбъдне. Ако свещта изгасне или няма време да изгори, преди гостите да си тръгнат, тогава тази година желанието няма да се сбъдне или ще срещнете пречка за реализацията му.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес