Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разберете дали имате ПРОРОЧЕСКИ сънища

17 ноември 2020, 07:40 часа

Всеки човек сънува, независимо дали помни на сутринта, или не. Разбира се, в този мистичен свят няма еднозначни неща, нито правилни и грешни отговори. Ето защо по-скептичните хора не обръщат внимание на своите сънища. Но пък има и такива, чиито преживявания, по време на покой на тялото и ума, са с дълбок смисъл и пророческо предупреждение. Как да разграничите обикновените сънища от тези със скрит смисъл?

Много хора погрешно вярват, че всички лоши сънища ни казват нещо. Но истината е, че лошите неща се случват само защото се страхуваме от тях и мислим за тях, по всяка вероятност преди да си легнете вечер. Кошмарите рядко за предзнаменование за действително събитие, което предстои да се случи, така че не се притеснявайте излишно.

Пророческите сънища често са абсолютно идентични на събития, които вече са се случили или могат да се случат. Характеризират се с доста плашеща реалистичност, такава, от която ви е трудно да се отърсите, дори след събуждане. Някой може да види болен роднина насън и след това да разбере, че е в болницата. Някой сънува, че къщата му е ограбена, след което започва да губи ценни неща. Смята се, че сънищата могат да предскажат бъдещето в кратък период – от настоящия ден до не по-късно от година. Така че ако сънувате себе си в 5-годишен план, вероятността това да е обикновен сън е много голяма.

Сънищата със скрит смисъл и дълбоко послание остават в паметта ни дълго време. Често те ни „навестяват” на петък 13-ти, при пълнолуние или при лунно затъмнение. Друга важна особеност е, че този сън идва преди събуждане, така че е много по-малко вероятно да го сънувате късно вечерта.

Мария Василева
Мария Василева Отговорен редактор
Новините днес