Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разберем дали имаме магия

10 март 2022, 10:57 часа

Магията е влияние, направено от човек, който цели нещо конкретно. Някои от магиите са, за да предизвикат определено събитие. Самото извършване на магията е насочено към енергийното тяло на човек. Обикновено се ползват предмети, ритуални техники, мисловни мантри и други.

Как обаче разбираме, че имаме направена магия?

Вероятно това е въпросът, който касае и вас. Сигурно не веднъж сте се питали дали някой ви е направил магия и защо нещата не ви се случват така, както сте ги били планирали. Днес ще ви посочим симптомите, за които да следите, ако искате да узнаете истината.

Жертва на магия може да стане абсолютно всеки, без значение дали вярва в нея или не. Неприятното е, че малцина узнават навреме дали имат направена магия.

Какви магически свойства притежава яйцето?

Натрапчивите мисли са един от симптомите, по които лесно можем да разберем дали някой ни мисли лошото. Ако вашият мисловен поток не ви се подчинява, замислете се дали около вас има неприятели. Възможно е да сте твърде хаотични, да мислите негативно, настроението ви да е меланхолично, да изпитвате страх или липса на желание. Всичко това може да значи, че някой ви е направил магия за болест.

Изсушаването на кожата е вторият показател, свързан с направата на магия. Тези кожни симптоми обикновено се появяват през нощта или в петък. Обривите, които не се повлияват от никакви мехлеми, може да значат, че вашето висше „Аз“ се бори с магията.

Загубата на апетит също може да значи, че някой ви е направил магия. Ако апетитът ви рязко се повиши, това отново подсказва за подобно явление.

Проблемите със съня също биват считани за симптом, свързан с направата на магия. Ако прекалено често мислите ви са негативни, съвсем нормално е да настъпят проблеми със съня. Не бива да се изненадвате, ако откриете странни предмети в себе си или около дома си.

Подуването на глезените и ходилата са поредният маркер. Освен за магия, това може да подсказва и за друг сериозен здравословен проблем или умора, в следствие на твърде много физическо натоварване.

Следете за всички тези индикатори. Те може да подсказват, че ви е направена магия, от която трябва час по-скоро да се отървете!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес