Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да привлечем положителна енергия в дома си?

03 януари 2024, 15:11 часа

Близките хора и енергията са факторите, които ни карат да се връщаме у дома и да обичаме това място повече от всичко друго.

Нашият дом не е просто място, където спим и се храним, това е нашето място на сила. И в наш интерес е да го направим възможно най-позитивно и топло, енергийно силно и приветливо. Има много начини за увеличаване на положителната енергия в дома, най-ефективните ще намерите в следващите редове.

9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

Разчистете навсякъде

Добрата енергия не може да съществува на разхвърляно място. Нещата, от които вече не се нуждаем, заемат място и привличат енергията на застоя - това изобщо не е това, от което се нуждаем. Определете къде във вашата къща или апартамент се намират основните зони с такива отпадъци и незабавно ги разчистете.

Малък съвет: обикновено едно от най-разхвърляните места е балконът - там се слага всичко ненужно, вместо да се създаде приятно място за почивка. Огледайте мецанините и шкафовете, извадете всичко старо и го изхвърлете на боклука. Направете мокро почистване на освободените места, чистотата ще започне да привлича нова, свежа енергия, която ще преобрази външния и вътрешния облик на вашия дом.

Намерете своето място на сила в дома си

И го направете особено уютно. Например, това може да бъде уютен стол, седейки в който се чувствате сигурно и топло. Носете любимото си одеяло, купете подова лампа с мека светлина - украсете мястото на силата, направете го още по-приятно. Това ще се превърне в един вид епицентър на положителна енергия в къщата, определено ще го почувствате.

Какво означава номера на вашия дом и каква енергия носи ? - част първа

Купете стайни растения

Свежите цветя не само обогатяват въздуха с кислород, но и като цяло вдъхват живот на околната атмосфера. Там, където има много растения, не може да бъде скучно и тъжно, така че вземете няколко ярки саксии с красиви цветя и ще видите - животът ще блести с нови цветове.

Използвайте магически предмети в интериора

Ловец на сънища и звънчета например. Изберете нещо, което ви харесва и украсете дома си – дори и да не вярвате, че всички тези неща помагат, те звучат и изглеждат доста медитативно, успокояващо, така че вътрешното ви състояние да бъде хармонизирано.

Запалете свещите

Купете повече свещи и ги запалете не само когато светлините изгаснат. Факт е, че пламъкът на свещта почиства пространството и го зарежда с топла енергия. Освен това, огънят символизира творчеството и е полезно да сте близо до запалени свещи, ако искате да получите своя дял от вдъхновението.

Използвайте тези методи и скоро ще забележите как сте станали по-здрави, по-енергични и по-спокойни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес