Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да поберем целия свят в джоба си

25 септември 2015, 11:17 часа

Августин Блажени някога е казал: “Светът е книга и тези, които не пътуват, четат само една страница”.

Сега ще си поговорим не за книга, а за нещо друго, също в джобен формат, което обаче въпреки удобните си малки размери, побира целия свят в себе си.

FOX International Channels стартира нов продукт - Nat Geo Play - нелинейна услуга, даваща достъп до поредици и филми от програмата на каналите National Geographic Channel и Nat Geo Wild , навсякъде, на различни видове устройства и в удобно за всеки време. Желаещите могат във всеки един момент да гледат съдържанието през персоналния си компютър на www.natgeoplay.bg, а от октомври и на всички мобилни устройства, като свалят безплатното мобилно приложение от Apple Store или Google Play.

Накратко, Nat Geo Play е най-доброто от National Geographic Channel и Nat Geo Wild навсякъде и по всяко време.

В световен мащаб, National Geographic Channel се гледа от над 440 милиона домакинства в 171 държави. От тази година платформата Nat Geo Play започна разпространение в Европа като преди България бе стартирана във Франция, Португалия и Турция.

Вдъхновена от остроумните и новаторски предавания на каналите, които изследват всичко, което знаем, начина, по който виждаме света, както и онова, което ни тласка напред, платформата Nat Geo Play е създадена специално, за да удовлетвори жаждата за знания, пътешествия, опознаване и опазване на природата.

Благодарение на Nat Geo Play можем да се наслаждаваме на премиерните епизоди на любимите си предавания часове след излъчването им по телевизията на всякакви устройства, а също така и да наваксваме, гледайки накуп цели сезони. Платформата предлага и специален раздел „Най-доброто”, съдържащ най-популярните предавания на National Geographic Channel „за всички времена”. Разделът „Специални” включва избрани програмни блокове, посветени на конкретни теми, събития и годишнини. Съдържанието на каталога се обновява всяка седмица, а технологията за адаптивен стрийминг позволява всички програми да се излъчват с високо качество.

В допълнение можем да кажем, че Nat Geo Play е подходяща за използване от всеки член на семейството, тъй като информацията и видео съдържанието са изцяло на български език, а плaтформата предлага опции за получаване на персонализирани препоръки и напомняне, за създаване на списък с любими предавания и за Родителски контрол.

Иновативната платформа Nat Geo Play стартира през септември и от нея, в рамките на един месец, ще могат да се възползват всички абонати на платена телевизия на blizoo. Скоро този достъп ще имат и абонатите на други кабелни оператори.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес